Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Apisan Forte – Mierea Vie ce susține imunitatea organismului

Apisan Forte – Mierea Vie ce susține imunitatea organismului

Apisan Forte este un produs apicol complex realizat de Ing. Victor Bogdan premiat la celebrele saloane de invenție la secțiunea Sănătate. Apisan Forte – Mierea vie deține o formulă unică, bogată în principii active și nutrienți esențiali organismului nostru pentru menținerea sănătății.

Apisan Forte – Mierea Vie ce susține imunitatea organismului
de Georgiana Adam    |    20 Sep 2021   •   12:00

De ce este considerat Apisan Forte – Mierea vie?

În primul rând datorită conceptului de preparare și producție. Apisan Forte nu este procesat termic și astfel își menține toate proprietățile intacte fiind un produs cu un conținut de până la 50 de ori mai bogat în vitamine și enzime decât mierea obișnuită

Încă de la lansarea în România, Apisan Forte a reușit prin eficiența sa să obțină numeroase atestări la saloanele de invenții de prestigiu din București, Geneva, Bruxelles la secțiunea Sănătate.

De ce se recomandă Apisan Forte pentru susținerea imunității?

În primul rând datorită formulei sale unice cu conținut bogat în polen, miere, aminoacizi esențiali și enzime, vitamine liposolubile și hidrosolubile cât și acizi nucleici (ADN și ARN). Astfel, Apisan Forte poate oferi o sursă naturală de antioxidanți pentru susținerea activității imunologice și menținerea sănătății întregului organism.

Specialiștii consideră că Apisan Forte ar putea reprezenta o alegere benefică pentru sănătate. Administrat ca adjuvant natural 100%, produsul apicol Apisan Forte contribuie la creșterea imunității și chiar la prevenirea diferitelor afecțiuni cronice sau acute dar și a complicațiilor acestora.

Compoziția sa unică este foarte bine asimilată la nivel celular, ceea ce poate reduce simptomatologia diferitelor afecțiuni grave, ajută la menținerea integrității celulare și la creșterea barierei de apărare a organismului în fața diferiților agenți patogeni.

Cum vă puteți susține imunitatea crescută cu Apisan Forte?

Răspunsul este simplu, Apisan Forte datorită formulei sale bogate în vitamine și minerale esențiale, ajută la stimularea producției de celule cu rol de apărare a organismului și optimizarea proceselor sistemului imunitar. Cu cât sistemul nostru imunitar este susținut și organismul este mai protejat, în special în cazul virușilor, infecțiilor și diferitelor acțiuni externe precum radicali liberi, poluare, elemente care îi slăbesc integritatea.

Proprietățile deținute de Apisan Forte sunt deosebite și unice prin complexul de ingrediente apicole ce cresc producția de citokine. Citokinele sunt esențiale în cazul inflamațiilor tisulare, în prevenirea agenților infecțioși, prevenirea dezvoltării tumorilor sau a diferiților agenți patogeni și dezvoltă prima barieră de apărare a organismului.

Fiecare doză de Apisan Forte oferă suport în aceste procese și susține creșterea energiei și vitalității organismului. În prospectul produsului veți găsi informații importante oferite de Ing Vitor Bogdan cu privire la modul de administrare Apisan Forte atât în cazul adulților cât și copiilor și doza recomandată în funcție de vârstă sau afecțiune.

Mai jos am sintetizat în câteva cuvinte, topul beneficiilor principale oferite de Apisan Forte:

  • Prin sursa naturală de antioxidanți contribuie la prevenirea deteriorării celulelor dar și a acțiunii radicalilor liberi

  • Produsul ajută la prevenirea dezvoltării inflamațiilor atât cele articulare cât și a organelor interne și reduce stările de disconfort resimțite la nivelul organismului

  • Este un produs natural ce oferă proprietăți antivirale, antimicrobiene, antifungice și este astfel indicat în timpul sezonului rece sau în cazul persoanelor cu imunitate scăzută

  • Enzimele vegetale, proteinele și aminoacizii din formula Apisan Forte ajută la susținerea procesului de regenerare celulară

  • Apisan Forte este eficient în numeroase afecțiuni cronice sau acute cât și în menținerea sănătatii ficatului, rinichilor, plămânilor și creierului

  • Prin formula sa complexă, imbunătățește circulația sanguină și crește activitatea sistemului imunitar și cel mai important, previne dezvoltarea afecțiunilor degenerative

Eficiența Apisan Forte este de asemenea apreciată și la nivel european de numeroși specialiști, medici, nutriționiști.

Numeroasele certificări și diplome de recunoaștere promovează Apisan Forte în rândul produselor premium pentru mentirea sănătății. La Geneva, specialiștii au concluzionat că Apisan Forte se poate aplica în terapiile infecțiilor renale, diferite forme de cancer, hepatită, constipație cronică, degenerescență maculară, depresie sau stări de anxietate. Putem observa cât de vastă este aplicarea terapiei cu Apisan Forte – Mierea Vie și cât de importantă este menținerea integrității sistemului imunitar în combaterea diferitelor afecțiuni.

Putem observa că acțiunea Apisan Forte este mult mai amplă decât în cazul mierei obișnuite astfel încât ne poate completa cu succes nutriția zilnică atât profilactic cât și terapeutic. În plus, se poate administra indiferent de vârstă fiind ideal în dezvoltarea armonioasă a copiilor.

Apisan Forte - produs medaliat cu Aur și distincții internaționale obținute atât în România cât și la Geneva și Bruxelles

Apisan Forte deține brevetul de Invenție OSIM-România din anul 2006, eliberat în baza Avizului Sanitar al Ministerului Sănătății și Familiei din România prin comisia de Avizare a Institutului de Sănătate Publică Bucureșți din anul 2003.

Apisan Forte a obținut de asemenea

  • Cupa decernată de Asociația inventatorilor din Hong Kong la Salonul de Invenții de la Geneva,

  • Medalie de Aur obținută la Salonul internațional de Invenții și tehnologii noi INVENTIKA 2008

  • Medalie de Aur obținută la Salonul internațional de Invenții și tehnologii noi Bruxelles – EUREKA

  • Medalie de Aur obținută la Salonul internațional de Invenții GENEVA 2008

Ingredientele apicole din care se prepară Apisan Forte sunt de cea mai bună calitate și provin din ferma apicolă a d-lui ing. Victor Bogdan, apicultor cu peste 35 de ani de ani de experiență. Calitatea acestora este certificată și atestă calitatea permium a produsului. Apisan Forte este un produs deja utilizat de foarte multe persoane atât din țară cât și din străinătate. Deține ștampila comunității Europene pentru distribuție UE.

Puteți utiliza cu încredere Apisan Forte, gustul este plăcut și este un produs apicol deosebit care vă ajută la menținerea sănătății generale. Mai multe detalii despre compoziție, ingrediente, mod de administrare veți găsi și în prospectul produsului.

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close