Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Business-ul tău beneficiază de servicii Social Media Marketing

Business-ul tău beneficiază de servicii Social Media Marketing

Un brand pe care îl deții în offline are șanse să devină mult mai mare decât este în prezent, în momentul în care decizi să îți extinzi raza de influență și în mediul online.

Business-ul tău beneficiază de servicii Social Media Marketing
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Noi 2022   •   18:15

Peste 15 milioane de români sunt activi zilnic pe rețelele de socializare, iar o mare parte dintre aceștia pot să îți devină clienți chiar azi.

Dacă încă nu te bucuri de beneficiile pe care le poți obține cu servicii de promovare Social Media profesioniste, este timpul să îți lași afacerea pe mâinile specialiștilor Marketing Deck și să observi cum îmbunătățirile apar de la o zi la alta.

Ce avantaje îți aduce promovarea în Social Media?

Primul și cel mai important avantaj pe care îl dobândești odată cu pășirea în acest mediu este vizibilitatea. Ai o plajă de public mult mai mare căreia să te adresezi, ceea ce înseamnă un număr semnificativ mai mare de potențiali clienți.

Nu este suficient să fii vizibil pentru a fi relevant. Ai nevoie de o reputație care se construiește pas cu pas, cu fiecare postare pe care o faci. Pentru asta ai nevoie de specialiști care să se ocupe de tot ceea ce înseamnă creare și postare de conținut.

Acum ai notorietate și, în plus, știm cu toții că vizualul atrage. În momentul în care o persoană ajunge pe una dintre paginile tale sociale și este încântat poate de ceea ce vede aici sau chiar se regăsește în stilul abordat, șansele să își dorească să afle mai multe despre cine ești și ce oferi, cresc semnificativ, pentru ca în final să cumpere.

În consecință, promovarea pe Social Media conduce la creșterea vânzărilor, fără să fie nevoie să investești în acest sens. Sună ideal, nu? Totul poate deveni realitate imediat dacă alegi să te lași pe mâinile unei agenții de social media precum Marketing Deck.

Cum îți măsori obiectivele de business?

Nu există o formulă exactă, însă specialiștii care se ocupă de serviciile tale de social media au o evidență clară a tot ce a funcționat sau nu în urma unei campanii SM derulate. Platformele sociale au și ele instrumente de monitorizare a statisticilor prin care să observi creșterea de la o zi la alta. Important este să îți setezi un obiectiv clar și măsurabil încă de la început, pentru îndeplinirea căruia să îți setezi etape concrete. Astfel, cu fiecare postare, vei putea observa în ce măsură abordarea ta a dat roade.

Care este influența brand-ului în decizia de cumpărare?

Când a fost ultima dată când ai achiziționat un produs scump? Fă un exercițiu de imaginație și gândește-te dacă nu ai fi putut găsi același produs la un preț mul mai bun. Dacă răspunsul este pozitiv, atunci ce te-a determinat să aloci mai mulți bani? Îți răspundem noi: brandul. Oamenii tind să investească mai mult în companii a căror identitate le-a câștigat încrederea, cu povestea cărora se identifică sau cu care împărtășesc valori comune. Așadar, te invităm să îți formulezi propriul răspuns cu privire la cât de mare este puterea brandului în decizia de cumpărare.

La cine să apelezi pentru servicii Social Media?

O agenție de Social Media Marketing este ajutorul pe care te poți baza oricând vrei să îți extinzi vizibilitatea și în online. Important este să găsești acea echipă care să îți înțeleagă nevoile și să acționeze adaptat în direcția satisfacerii lor. Cu o experiență de peste 8 ani și titlul de Agenția de Marketing Online nr. 1 pe Clutch, în România (cel mai mare portal de agenții din lume), Marketing Deck se dovedește a fi partenerul ideal pe care brandul tău se poate baza pentru a-și construi o prezență puternică și relevantă pe toate platformele sociale.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close