Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Ce își doresc femeile de Crăciun? Dar bărbații?

Ce își doresc femeile de Crăciun? Dar bărbații?

Când vine vorba de sărbătorile de iarnă, automat te gândești la familie, voie bună și desigur, la cadouri. Alegerea unui cadou perfect, este poate cea mai mare dilemă în care se poate afla un bărbat, pentru că în cazul femeilor, lucrurile sunt mai simple.

Ce își doresc femeile de Crăciun? Dar bărbații?
de Georgiana Adam    |    17 Dec 2020   •   11:50

Dacă ai fost vreodată atent la discuțiile cu ea, cu siguranță și-a exprimat, subtil, dorințele.

Ce preferă femeile? Dar bărbații?

Dacă nu știai, e cazul să afli că femeile sunt îndrăgostite de accesorii, în special de genți. Nu putem spune același lucru și despre bărbați, însă poți opta pentru un portofel, ori o curea.

În acest caz, cel mai potrivit în a te ajuta este Manier.ro, un magazin online ce te răsfață cu o gamă variată de peste 2500 de accesorii de calitate. Ca femeie, te poți inspira din secțiunea bărbați de unde poți alege fie genți, portofele, ori cureaua pe care el, de mult și-o dorea. În cazul bărbaților, cadoul perfect pentru ea ar fi o nouă geantă. Și nu orice geantă, ci una din 100% piele naturală cum sunt toate accesoriile Manier, de altfel. Cu siguranță nu ai cum să dai greș cu un asemenea cadou. Ai la dispoziție o varietate de modele de gentuțe din piele întoarsă, lucioasă ori mată, în culori închise, deschise sau multicolore din care poți să alegi. Însă aici întâmpini o altă problemă.

Ce fel de geantă să iei?

În cazul femeilor am stabilit că e mai ușor să se orienteze către un cadou pentru partener, însă bărbaților le este mai greu în a se hotărî.

Dacă vrei să oferi în dar o geantă, trebuie să știi ce stil preferă partenera.

În cazul în care îi plac ținutele casual, ideal ar fi să iei o geantă de dimensiuni medii, care poate fi purtată atât în mână, cât și pe umăr. De asemenea, trebuie să fie una simplă, fără prea multe detalii care ar putea să-i facă întreg outfit-ul să fie de prost gust.

Pentru un stil elegant, poți opta pentru accesoriile mai micuțe care nu ies prea tare în evidență, însă care îi dau acel plus de rafinament ținutei. Ideale ar fi gentuțele de tipul celor matlasate, sau a celor care o să îi permită purtarea pe umăr. Astfel nu va crea idea de prea mult și se va simți mult mai în largul ei cu un asemenea accesoriu practic.

Pentru un stil sport, de zi cu zi, accesoriul potrivit este cel în care o să îi încapă cât mai multe lucruri. O geantă perfectă pentru acest stil este una de dimensiuni mari, care să-i permită purtarea în mână, pe braț ori pe umăr, oferindu-i astfel alternative pe placul ei.

Ce culoare alegi?

După ce ai descifrat stilul vestimentar al partenerei poți trece la următorul pas. Credeai că e mai simplu nu-i așa? Ei bine, fiecare dintre gențile menționate mai sus face parte dintr-o categorie de accesorii: genți ori gentuțe, de culori diferite. Trebuie doar să știi ce nuanțe îi plac celei ce ai de gând să i-o oferi în dar. În cazul în care știi că îi place să asorteze diferite nuanțe, poți opta pentru un accesoriu din gama genți multicolore. Iar dacă nu ai idee, poți să iei un cadou din categoria genți roșii, culoare predominantă în acest sezon. O altă nuanță cu care nu poți da greș este cea albă. Accesoriile din categoria genți albe vor fi cele mai potrivite pentru a le purta în sezonul rece și nu numai. Cu siguranță o vei surprinde plăcut și cine știe, poate chiar își dorea de mult un asemenea accesoriu, însă nu și-l permitea.

Orice ai alege, va fi cadoul ideal de Crăciun pentru că nu vei da greș niciodată cu o geantă și mai ales cu una din 100% piele naturală.

Cum poți comanda și în cât timp ajunge?

Dacă te-ai decis într-un final pentru un accesoriu, însă nu știi să plasezi o comandă, ajutoarele lui Moș Crăciun te vor ajuta cu mare plăcere în acest sens. Iar dacă te-ai întrebat în cât timp poate ajunge, află că în 24 de ore comanda este la tine. Un motiv în plus pentru care nu ai da greș cu Manier este faptul că produsul vine cu un certificat de garanție ce îți dă încrederea că este un accesoriu de calitate. Profită de multitudinea de beneficii pe care poți să le ai și de transportul gratuit la achiziții de peste 200 RON.

Oferă-i un cadou pe cinste!

×
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close