Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Ce pantofi bărbătești porți la o petrecere de nuntă vara aceasta

Ce pantofi bărbătești porți la o petrecere de nuntă vara aceasta

Sezonul oficial al nunților este în toi și probabil te întrebi ce pantofi poți purta pentru a arăta excelent și pentru a nu comite greșeli din punct de vedere stilistic.

Ce pantofi bărbătești porți la o petrecere de nuntă vara aceasta
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Iul 2022   •   16:44

Indiferent dacă va fi o nuntă restrânsă sau o nuntă într-un local exclusivist, trebuie să alegi o încălțăminte impecabilă, care să se potrivească perfect costumului și accesoriilor pe care le vei alege.

Sugestia noastră este să alegi pantofi eleganti barbati de la Marelbo, realizați numai din piele naturală. Marelbo este un producător român, care oferă spre vânzare doar încălțăminte și accesorii realizate din piele naturală, confecționate cu drag, cu metode ce îmbină tradiția și evoluția tehnologică. Poți comanda pantofii direct de pe site-ul Marelbo sau poți opta pentru a-i cumpăra din unul dintre cele peste 50 de magazine din întreaga țară.

În ceea ce privește modelele de pantofi pe care le poți alege, este bine să ții cont de mai mulți factori. În primul rând, de locația evenimentului, dacă există un anumit dress-code impus, iar mai apoi de costumul tău, accesorii și bineînțeles, de preferințele tale. În continuare, îți vom prezenta cum poți alege pantofii în funcție de culoarea costumului:

  • la un costum bleumarin, poți asorta pantofi negri sau maro, orice nuanță

  • costumele în culoarea grafitului au nevoie de pantofi maro închis sau negru

  • dacă ai optat pentru un costum gri, atunci asortează pantofi negri, maro, nuanțe deschise sau închise sau dacă vrei să ieși în evidență, pantofi vișinii sau roșii

  • dacă optezi pentru un costum maro, atunci poți alege pantofi într-o nuanță asemănătoare sau pantofi vișinii

  • clasicul costum negru se potrivește cel mai bine cu pantofi în aceeași nuanță.

În ceea ce privește modelul pantofilor, trebuie să acorzi o atenție sporită. Astfel, aceste tipuri de pantofi se potrivesc unei petreceri de nuntă:

  • pantofii Oxford: clasici, se potrivesc în orice context și pot fi purtați și după nuntă

  • pantofii Oxford Wholecut: fără îmbinături, extrem de eleganți, se potrivesc mai ales la evenimentele exclusiviste

  • pantofii Monk: fără șireturi, ideali pentru petrecerile puțin mai relaxate sau mai restrânse

  • pantofii Derby: la fel ca și pantofii Monk, sunt ideali pentru petreceri mai puțin formale.

Așa cum am menționat deja, este bine să optezi pentru pantofi care să se asorteze și locului în care se desfășoară petrecerea. O petrecere în aer liber sau într-o atmosferă rustică nu va fi potrivită pentru o pereche de pantofi lăcuiți, aceștia fiind foarte eleganți.

Pentru astfel de circumstanțe, poți alege pantofi Oxford sau Derby, în nuanțe de maro sau vișiniu. Întotdeauna ține cont ca nuanța pantofilor să fie cu un ton mai închisă decât nuanța costumului. De asmenea, în cazul unei petreceri organizate pe plajă, unde lucrurile sunt mai relaxate, poți opta pentru mocasini sau pentru pantofi derby cu talpă albă.

Acestea au fost doar câteva dintre recomandările noastre pentru alegerea pantofilor pentru o petrecere de nuntă. Intră pe site-ul Marelbo și vei găsi o mare varietate de pantofi eleganți!

×
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close