Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cizme de iarnă pentru copii: cum alegi modelul potrivit

Cizme de iarnă pentru copii: cum alegi modelul potrivit

Diversitatea de modele de cizme de iarnă pentru copii poate pune în dificultate orice părinte care a început căutarea modelului potrivit pentru prichindelul lui.

Cizme de iarnă pentru copii: cum alegi modelul potrivit
de Georgiana Adam    |    23 Ian 2024   •   08:22

Există cizme până la glezne, până la genunchi, cu șireturi ori fermoar, din cauciuc ori piele și lista continuă și cu alte variante care complică alegerea.

Modelul potrivit poate fi ales în funcție de necesități, de locurile unde va fi purtat, de ținutele pe care le va completa, dar și de materialul din care este realizat ori de confortul pe care îl oferă. Ca să te asiguri că faci achiziția ideală, citește în continuare cum alegi cele mai bune cizme de iarnă pentru copilul tău.

Sfaturi pentru a alege cizmele de iarnă pentru copii

Iată care sunt cele mai importante recomandări de care să ții cont atunci când ești în căutarea unor cizme de iarnă pentru copii. 

- Ține cont de mărimea piciorului

Asigură-te că știi mărimea corectă pe care o poartă copilul tău la încălțăminte. Copiii cresc repede și s-ar putea să nu i se mai potrivească mărimea de data trecută când ai fost la cumpărături de încălțăminte.

- Optează pentru cizme de iarnă pentru copii izolate termic

Modelele de cizme de iarnă izolate termic și impermeabile îi vor ține mai bine de cald micuțului. În plus, nici nu se va uda la picioare atunci când se va juca în zăpadă ori când va sări în băltoace pe stradă ori în parc.

- Asigură-te că cizmele pentru copii sunt ușor de încălțat

Alege modele de cizme cu sistem de închidere ușor, astfel încât copilul să poată să le încalțe singur. Fermoarele sau închizătorile cu scai pot fi o opțiune bună.

- Verifică grosimea și flexibilitatea tălpii

Asigură-te că talpa cizmelor oferă o bună aderență pe suprafețele alunecoase și că este suficient de flexibilă pentru a permite mișcarea naturală a piciorului.

- Nu neglija înălțimea cizmelor de iarnă pentru copii

În funcție de condițiile meteorologice, alege între cizme mai scurte sau mai lungi. Spre exemplu, cizmele mai lungi pot proteja piciorul copilului de zăpadă și umezeală.

- Mizează pe modele de cizme ușor de curățat

Alege cizme ușor de curățat fiindcă vor intra în contact cu zăpadă, noroi sau alte elemente în timpul iernii, așa că vor trebui igienizate des.

- Identifică designul preferat al copilului

Implică-l și pe cel mic în alegerea cizmelor, astfel încât să fie încântat să le poarte. Alegerea unei culori sau a unui design preferat poate face procesul mai plăcut pentru el.

Urmează aceste recomandări  și procesul de găsire a cizmelor de iarnă potrivite va deveni floare la ureche.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close