Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Un credit cu garanție imobiliară de la un IFN serios "ascunde" doar surprize plăcute

Un credit cu garanție imobiliară de la un IFN serios "ascunde" doar surprize plăcute

În general, interacțiunile dintre antreprenori sau managerii unei firme mici sau mijlocii și bănci, în vederea obținerii unui credit cu garanție imobiliară, nu sunt printre cele mai plăcute, din mai multe motive.

Un credit cu garanție imobiliară de la un IFN serios "ascunde" doar surprize plăcute
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Mai 2023   •   17:23

Cele mai evidente au legătură cu birocrația, "asteriscurile" și clauzele numeroase impuse de bănci, care îngreunează procesul și duc la acumularea unor costuri suplimentare deloc de neglijat. În schimb, atunci când optează pentru un IFN (instituție financiară nebancară) cu o experiență îndelungată și cu adevărat profesionist, cei menționați anterior se pot aștepta numai la "surprize" plăcute.

Spre exemplu, Credit.ro, IFN înființat în anul 2009 și înregistrat în Registrul General al Băncii Naționale a României, care a colaborat până în prezent cu peste 10.000 de parteneri, dintre care 500 actuali, oferă un credit cu garantie imobiliara pentru persoane juridice, în condiții extrem de avantajoase.

În primul rând, vorbim despre o "acordare fulger", cu preaprobare în 10 minute și virarea banilor în cont în cel mult 24 de ore, ceea ce se întâmplă extrem de rar în cazul băncilor, având în vedere aspectele enumerate mai sus.

În al doilea rând, dobânda rămâne neschimbată pe toată durata de desfășurare a contractului, aceasta fiind de 3% pe lună sau 36% pe an, indiferent de fluctuațiile ROBOR sau ale altor indici financiari (care sunt destul de dese, așa cum arată experiența pe termen mediu și lung).

De asemenea, dobânda este "însoțită" de o perioadă de grație de până la 7 zile, fără penalități, ceea ce conferă respectivului credit cu garanție imobiliară un mare plus la capitolul predictibilitate.

Totodată, pentru acest credit cu garanție imobiliară, care are drept scop finanțarea activității curente sau acoperirea altor cheltuieli ale unei companii, este acceptată ipoteca tip rang 1 asupra unui număr mare de proprietăți: apartament, teren agricol sau intravilan, casă, vilă, spațiu comercial sau industrial etc.

Practic, accesul la o sumă între 9.000 de lei și 6.000.000 de lei, care trebuie rambursată între 3 și 60 de luni, este facilitat de multitudinea de opțiuni disponibile.

Puține documente necesare, multă transparență oferită "la schimb"!

Documentele necesare nu sunt nici ele foarte multe, fiind nevoie doar de actele societății (CUI, actul constitutiv), documente financiare (ultima balanță + recipisă) și actele pentru ipotecă (actul de proprietate, cadastru, întabulare etc.).

Practic, în maximum 24 de ore și parcurgând numai 5 pași simpli (aplicare - preaprobare - aprobare - evaluarea proprietății - semnarea contractului), te vei putea folosi deja de suma solicitată, intrată în cont.

Nu în ultimul rând, cuvântul de ordine care definește accesarea unui credit cu garanție imobiliară de la un IFN este transparența.

Poți fi sigur că, pe perioada derulării acestuia, nu vor apărea costuri în plus, iar, pentru maximum de siguranță, poți consulta calculatorul disponibil pe site-ul Credit.ro, care îți va afișa valoarea totală de rambursat și rata lunară (în funcție de suma pe care o vrei împrumut și durată).

Tot acolo, găsești și răspunsul la unele dintre cele mai frecvente întrebări ale clienților, precum "Pot închide creditul oricând?" sau "Pot vinde bunul imobiliar oferit drept garanție?". Mult succes!

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close