Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cu sac, fără sac, vertical: tu ce fel de aspirator alegi

Cu sac, fără sac, vertical: tu ce fel de aspirator alegi

Ai nevoie de un aspirator nou și te copleșește multitudinea de modele existente pe piață? Te înțelegem și vrem să îți venim în ajutor. De aceea, îți vom prezenta principalele tipuri de aspiratoare dintre care poți alege.

Cu sac, fără sac, vertical: tu ce fel de aspirator alegi
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Mai 2022   •   16:43

La ora actuală, cele mai populare sunt aspiratoarele clasice, cu sac, aspiratoarele fără sac și cele verticale. Îți vom spune câteva caracteristici despre fiecare și astfel vei putea lua cea mai bună decizie. Nu te baza doar pe prețul produsului, ci încearcă să alegi un model care să se potrivească locuinței tale și stilului tău de viață. În orice caz, îți recomandăm aspiratoare de pe rohnson.ro, indiferent de modelul pentru care vei opta.

Aspiratorul cu sac

Aspiratorul clasic, cu sac este potrivit pentru aproape orice locuință și ideal pentru toți cei care nu doresc să investească prea mult într-un astfel de aparat electrocasnic. Spre exemplu, poți achiziționa un aspirator cu sac și pentru casa de vacanță, unde îl vei folosi mai rar. Persoanele care locuiesc într-o garsonieră sau într-un apartament cu două camere, îl vor găsi foarte util, deoarece poate curăța în cele mai bune condiții suprafețe mici. În funcție de preferințe și de asemenea de spațiul care trebuie curățat, sacul poate fi golit după fiecare utilizare sau la câteva utilizări. Sunt și aspiratoare cu saci de unică folosință, așa că alege modelul care ți se potrivește cel mai bine.

Dacă ești în căutarea unui aspirator cu sac, îți recomandăm un model excelent: Aspirator 700W, clasa 3A, sac textil 3L, filtru HEPA, Rohnson R138. Având un sac textil, este foarte ușor de folosit, iar la nevoie, se poate înlocui cu unul de hârtie, dacă nu ai timp să golești și să speli sacul textil.

Aspiratorul fără sac

O soluție excelentă, în special pentru persoanele care suferă de alergii și nu vor să mai scuture sacul de la aspirator. De asemenea, este o soluție elegantă și practică, de care poate beneficia orice. Aspiratorul fără sac este considerat a fi mai igienic decât cel cu sac. Încărcătura acestuia, adică praful și gunoaiele sunt strânse într-un recipient care poate fi golit foarte ușor. Poți înfășura un sac de gunoi în jurul recipientului, acționezi butonul care îl deschide și tot praful va cadea în sacul de gunoi fără a mai împrăștia praf. De asemenea, este ușor de curățat cu o cârpă umedă.

O recomandare de aspirator fără sac este aceasta: Aspirator fără sac Cyclone R-1225 Cyclonic Tech 800W, ERP, Filtru HEPA, recipient 2L, negru-violet.

Aspiratorul vertical

Nu în ultimul rând, trebuie să discutăm și despre aspiratoarele verticale. Acestea sunt foarte practice, deoarece pot fi utilizate cu ușurință în orice colț al casei. Poți ajunge cu ele sub mobilier, ba chiar le poți ridica pentru a aspira praful depus pe pereți.

Recomandarea noastră este acest Aspirator vertical Rohnson Mamba One M1, 2-in-1, 315 W, 29.6V, cyclone, 0.5l, 20kPa, autonomie 40 min. Poate fi utilizat pe orice tip de suprafață, datorită periilor sale.

Așadar, având în vedere caracteristicile fiecărui tip de aspirator, acum poți lua o decizie ideală pentru nevoile tale.

×
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close