Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cum alegi cea mai bună chiuvetă de bucătărie? Sfaturi și recomandări de la GQS German Quality

Cum alegi cea mai bună chiuvetă de bucătărie? Sfaturi și recomandări de la GQS German Quality

Una dintre cele mai importante decizii pe care va trebui să o iei atunci când amenajezi pentru prima dată sau renovezi bucătăria este ce tip de chiuvetă să integrezi.

Cum alegi cea mai bună chiuvetă de bucătărie? Sfaturi și recomandări de la GQS German Quality
Sursa foto: Germanquality.ro
de Georgiana Adam    |    25 Ian 2022   •   17:09

Modelul de chiuvetă pe care îl vei alege va avea un impact semnificativ asupra aspectului și funcționalității bucătăriei tale. De asemenea, o chiuvetă de calitate va face procesele de curățare și întreținere mult mai rapide și mai ușoare.

Ce trebuie să iei în considerare atunci când alegi chiuveta de bucătărie?

Modalitatea de instalare: Chiuvetele pot fi instalate în modalități diferite. Cele mai populare variante sunt deasupra blatului și sub blat. Chiuvetele cu montare superioară (deasupra blatului) sunt plasate într-un orificiu din blat, astfel încât instalarea este mult mai ușoară - nu este nevoie de un blat special, orice tip permițând montarea chiuvetei deasupra lui.

Cea din urmă modalitate de instalare - sub blat - tinde să crească tot mai mult în preferințele cumpărătorilor deoarece marginile chiuvetei nu se văd, oferind un aspect unitar și curat. Instalarea necesită un sistem special prin care chiuveta este susținută și un blat din material solid.

Stilul: Primul criteriu pe care trebuie să îl ai în minte este să optezi pentru texturi și nuanțe similare cu cele ale blatului și ale mobilei de bucătărie. În ceea ce privește culoarea, opțiunile sunt foarte variate. De la inox lucios sau mătuit - atât de practice și potrivite interioarelor moderne, la granit sau fragranite în diverse nuanțe, ai la dispoziție o gama largă din care sa alegi.

Din punct de vedere al modelului, poți opta pentru chiuvete pătrate, dreptunghiulare sau rotunde. De asemenea, în funcție de necesitățile tale, poți alege un model cu una sau două cuve. Este recomandat să optezi pentru o cuvă dacă ai nevoie de mai mult spațiu pe blat și pentru două dacă ai nevoie de un spațiu mai mare pentru spălat vase.

Recomandări de la GQS German Quality

Este important ca atunci când pornești în căutarea chiuvetei perfecte să ai acces la o gamă variată de modele, care să completeze perfect stilul de amenajare pe care l-ai ales pentru această încăpere. Tocmai de aceea îți recomandăm chiuvete bucatarie de la GQS German Quality:

1. Chiuveta din inox satinat cu montaj sub blat, Grohe K700U îmbină eleganța finisajului cu tehnologiile vieții moderne specifice brandului. Suprafața netedă cu finisaj cromat asigură un aspect impecabil pe termen îndelungat și permite curățarea ușoară a acesteia. Beneficiază de izolație specială pentru reducerea zgomotului la minim, provocat de curgerea apei sau manevrarea vaselor. Sistemul QuickFix inclus permite instalarea ușoară a acesteia.

Grohe K700U - GQS German Quality

2. Chiuveta Franke este realizată din granit compozit (Fragranite), material ușor de întreținut și tratat antibacterian, cu o rezistență sporită la impact, șoc termic și zgârieturi. Finisajul negru perfect o face ușor de integrat în orice stil de amenajare. Este prevăzută cu două cuve, oferindu-ți spațiu suficient pentru activități precum spălatul vaselor sau curățarea alimentelor.

Franke Fx FXG 620 - GQS German Quality

3. Un model cu adevărat ieșit din comun ce cu siguranță va capta întreaga atenție este chiuveta Deante Capella. Caracteristica aparte ce îi conferă un aspect deosebit este sticla cu print în stil baroc din care este realizat picurătorul. Alături de cuva din granit compozit formează un model de o calitate ridicată, prezentând rezistență crescută la temperaturi înalte (300 de grade Celsius), la șoc termic, decolorare, zgârieturi și impact. O poți integra perfect într-o bucătărie elegantă și rafinată.

Deante Capella - GQS German Quality

Calitatea de top și designul uimitor sunt cuvintele care descriu cel mai bine chiuvetele disponibile pe germanquality.ro!

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close