Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cum poți obține un venit suplimentar investind în criptomonedă

Cum poți obține un venit suplimentar investind în criptomonedă

Ți-ar plăcea să te bucuri de un venit suplimentar? Și, cine știe, un venit care îți poate asigura la un moment dat independența financiară? Nu este ceea ce ne dorim cu toții?

Cum poți obține un venit suplimentar investind în criptomonedă
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Feb 2023   •   14:01

Dacă îți dorești cu adevărat, acum este momentul tău. Acel moment în care îți planifici următorii ani. În care îți creezi o strategie solidă cu obiective clare și acțiuni pe care să le faci pentru îndeplinirea obiectivelor.

Sigur ai auzit și tu acea întrebare. Poate chiar ți s-a adresat. ‘’Cum te vezi peste 5 ani? Sau 10?’’ Ce ai răspuns când ți-a fost adresată? Dar acum, când ai citit-o, ce ai răspuns?

Poate ți-ai propus să devii un business man sau woman. Poate că ți-ai spus că vei fi bogat. Alături de familia ta cu 1 copil, 2, 3 sau chiar mai mulți.

Indiferent care sunt visele tale, știi că le poți împlini? Nimic nu este imposibil în viață dacă îți dorești cu adevărat, dacă te implici și te dedici obiectivului stabilit. Important este să-ți stabilești acel obiectiv.

Unul dintre aceste obiective poate fi obținerea unui venit care să-ți asigure cel puțin un trai decent, ție și familiei tale. Poate chiar și independența financiară care să îți ofere posibilitatea de a oferi copiilor tăi tot ce poate că nu ai avut tu. Te-ai gândit la această perspectivă?

Investițiile în criptomonedă te pot ajuta să obții un venit suplimentar

Una dintre cele mai populare modalități prin care obține un venit suplimentar este reprezentată de investițiile crypto. Cu alte cuvinte, investiția în criptomonedă.

A devenit din ce în ce mai atrăgătoare pentru investitori în ultimii ani, dar dacă ești un începător trebuie să acumulezi o bază solidă de cunoștințe. Cunoștințe pe care le poți dobândi participând la un curs crypto care durează doar 4 zile și pe parcursul căruia poți învăța cum să analizezi piețele de tranzacționare, cum să tranzacționezi, cum să-ți creezi un cont, cum să-ți retragi profitul și cum să-ți gestionezi emoțiile.

Warren Buffet, renumitul magnat american de afaceri și investitor, recomandă să nu te angajezi într-o investiție dacă nu o înțelegi, motiv pentru care este nevoie să participi la un curs crypto care să-ți asigure cunoștințele necesare unui început frumos. Cunoștințe pe care ți le oferă experți în investiții cu o experiență de zeci de ani.

Există foarte multe modalități de a investi în criptomonedă, iar procesul este ușor. Începi cu acel curs. Urmează alegerea platformei pe care vrei să investești, creezi un cont pe care îl alimentezi cu bani fiat, după care selectezi criptomoneda, plasezi un ordin de cumpărare, iar informațiile despre criptomonedă după finalizarea tranzacției le vei accesa într-un portofel digital.

Printre cele mai populare criptomonede sunt bitcoin, ethereum, cardano și dogecoin, fiecare cu ale sale caracteristici.

În concluzie, indiferent în ce alegi să investești, nu uita că este nevoie să dobândești cunoștințele necesare, să înțelegi piața, să o analizezi și să acționezi cu precauție. Orice investiție vine la pachet cu riscuri, mai mari sau mai mici, de aceea este necesar să fii pregătit.

Un alt aspect important este următorul: economisește o anumită sumă de bani pentru a investi. Nu investi sumele pregătite în alte scopuri.

Învață despre investiții! Acționează inteligent! Viitorul poate fi frumos dacă acționezi cu responsabilitate!

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close