Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cum să te îmbraci potrivit pentru o nuntă

Cum să te îmbraci potrivit pentru o nuntă

A început sezonul nunților și tocmai ai primit o invitație. Ei bine, acest articol te va ajută să știi ce rochie să porți la o nuntă, chiar dacă este nuntă rudei tale celei mai apropiate sau ești pe cale să fii nașă. Haide să aruncăm o privire la sfaturile care te vor ajută să îi uimești pe toți cu apariția ta la nuntă la care ești invitată!

Cum să te îmbraci potrivit pentru o nuntă
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Mai 2022   •   14:53

Haide să aruncăm o privire la sfaturile care te vor ajută să îi uimești pe toți cu apariția ta la nuntă la care ești invitată!

Cum ar trebui să fie modelele de rochii ce vor fi purtate la nuntă?

Desigur, nu există un singur răspuns la această întrebare. De la rochii lungi la rochii scurte, ținutele pentru nuntă variază în funcție de cine participă la nuntă, ce tip de corp ai, locația nunții, condițiile meteorologice, gusturi și tendințe. De exemplu, ceea ce vei purta la nuntă celei mai bun prietene a ta nu va fi aceeași ținută cu ceea ce vei purta la nuntă rudei tale îndepărtate.

Este important să alegi rochiile de seară în funcție de sezon. De exemplu, alegerea unei rochii de catifea sau a unui model cu capă vara îți poate strica întreaga zi pentru că te va copleși căldura. La fel, o rochie de lungime midi, din dantelă, nu va fi o opțiune bună iarna.

Atunci când alegi rochia pe care să o porți, ar trebui să fii atentă și la tipul tău de corp. Să presupunem că ai văzut o rochie de seară sirenă și te-ai îndrăgostit. Dar, ca multe femei, ai un tip de corp de tip pară. În acest caz, ar trebui să o alegi pe cea care ți se potrivește dintre modelele de rochii cu croi A. În timp ce îți încerci rochia, ar trebui să verifici și dacă culoarea rochiei se potrivește cu nuanța pielii tale.

Cum să te îmbraci potrivit pentru locația nunții?

Deoarece fiecare locație de nuntă are propria sa atmosferă unică, există și coduri vestimentare nescrise. Când te gândești la ce să porți la nuntă la care ești invitată, ar trebui să iei în considerare tipul de locație. Acum, să ne uităm la ce fel de rochie ar trebui să alegi:

Ce să porți la o nuntă într-un loc istoric?

Dacă ești invitată la o nuntă într-un loc istoric, trebuie să ai grijă ca rochia pe care o alegi să fie stilată. Folosirea dantelei și a pietrelor amplasate elegant pe toată sau pe o parte a rochiei te va integra cu locul. Poți ține cont de faptul că rochiile cu gât Băteau combinate cu pene, ciucuri și detalii creează un efect vintage și se vor potrivi foarte bine cu locurile istorice.

Ce să porți la o nuntă la țară?

Dacă ai de gând să mergi la o nuntă la țară, în primul rând, ar trebui să eviți rochiile grele de seară. În schimb, rochiile fluide și subțiri ar fi mult mai bune. Motivele florale care amintesc de natură, croiala asimetrică și rochiile lungi cu fante elegante sunt alegeri potrivite pentru locație. Alegând pantofi cu toc jos, te poți simți confortabil mai ales în locurile unde nu există potecă de piatră.

Care sunt ținutele pentru nunta pe plajă?

Va fi mai usora să alegi ținute de nuntă dintr-o bucată în loc de două piese. Pentru că încercarea de a combina pantaloni sau fuste cu o bluză și o jachetă este o provocare. La nunțile pe plajă poți alege rochii elegante dintr-o bucată, deasupra genunchiului sau țesături subțiri, dar în care să te simți confortabil toată ziua.

Ce să porți la o nuntă la hotel?

Pentru a participa cu toată grația la nuntă, care se ține într-un hotel cu o sală de bal stilată, tot ce trebuie să faci este să alegi o rochie potrivită mediului. Mai ales dacă participi la nunta unei rude apropiate, poți apela la modele sclipitoare și strălucitoare. 

Ce să porți la nunți în cluburi?

Astfel de invitații creează un mediu care poate face față ținutelor asertive. Poți alege o rochie decoltată și midi care să-ți pună în evidență look-ul elegant, sau poți purta rochii de dans care să te ajute să te miști. În plus, combinațiile de ținute de nuntă cu pantaloni oferă atât un aspect elegant, cât și posibilitatea de a te mișca confortabil.

Ce să porți dacă ești nașă?

Rolul tău la nunta respectivă este important atunci când decizi să-ți alegi ținută. Dacă ești nașă la nunta la care vei participa, ar trebui să faci alegeri într-un mod care să te facă să ieși în evidență cât mai mult posibil, deoarece vei fi considerată la fel ca și gazdă nunții. Există foarte multe tipuri de rochii nasa spectaculoase. De exemplu, o rochie lungă cu decolteu Bateau și croiala dreaptă ți se va potrivi bine, mai ales dacă ai un corp tip clepsidră. De asemenea, poți alege rochii colorate fără bretele sau o rochie decoltată complet strălucitoare.

Ce să porți la o nuntă dacă vei fi domnișoară de onoare?

Uneori, miresele doresc ca domnișoarele de onoare să aleagă rochii într-o culoare sau model similar la nuntă lor. De asemenea, ar trebui să clarifici această problemă înainte de a cumpăra rochia. Dacă ești liberă să alegi culoarea și modelul, poți opta pentru o rochie de seară lungă, în tonuri pastelate, sau o rochie de lungime midi cu fustă balon în culori vibrante.

Ce să porți la nunțile de iarnă?

Ar trebui să acorzi atenție faptului că ținutele de nuntă de iarnă sunt din țesătură groasă și sunt în armonie cu anotimpul. Rochiile de seară cu mânecă lungă sunt cel mai potrivit răspuns la întrebarea cu ce să porți la o nuntă de iarnă. Opțiunile tale nu se limitează la acestea. Rochiile de seară pentru a fi purtate la o nuntă iarna nu trebuie neapărat să fie cu mânecă lungă. Poți realiza combinații elegante folosind rochii de seară fără mâneci cu accesorii precum bolero și etol.

Ce să porți la nunțile de vară?

În sezonul estival, combinațiile de nuntă vor fi modele simple, ușoare, concepute din țesături subțiri. Poți crea o imagine compatibilă atât cu anotimpul, cât și cu locul folosind o rochie de seară din șifon.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close