Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cum transformă un vaporizator experiența fumatului

Cum transformă un vaporizator experiența fumatului

Dacă îți dorești să renunți la fumatul țigărilor clasice si te gândești să folosești un dispozitiv sau dacă vrei să oferi un cadou de neuitat unui fumător, un vaporizator reprezintă alegerea ideală.

Cum transformă un vaporizator experiența fumatului
de Georgiana Adam    |    06 Ian 2022   •   13:23

Acest tip de device nu poate lipsi din colecția unui fumător pasionat, fiind din ce in ce mai căutat datorită experienței aparte pe care o oferă oricând e aprins.

Ce aduce în plus un vaporizator

Conform specialiștilor magazinului online LegalizeIt, atunci când utilizezi un vaporizator, elimini expunerea la compușii toxici care apăreau în urma arderii tutunului, inclusiv la monoxidul de carbon (cel mai dăunător dintre acești compuși).

Realizat astfel încât să transforme tutunul sau amestecul de plante în vapori, acest dispozitiv îți oferă o experiență inedită a fumatului. Mai mult, vaporii de tutun au o aromă deosebită, care nu creează un miros neplăcut în jur.

Atunci când fumezi țigări clasice sau tutun achiziționat din comerț, este imposibil să știi care este proporția ingredientelor pe care le consumi. Spre deosebire de acestea, un vaporizator îți permite să selectezi și să controlezi cantitatea de tutun. Ai libertatea de a alege sortimentul de tutun preferat și de a te bucura de acesta oricând dorești.

Alege modelul care ți se potrivește!

Pentru a te asigura de faptul că ai parte de cea mai bună experiență, este important să alegi un model care să fie compatibil atât cu preferințele tale, cât și cu stilul tău de viață. Descoperă mai multe despre opțiunile pe care le ai la dispoziție în cele ce urmează!

  • Desktop

Unul dintre cele mai populare modele este cel de tip desktop. Acesta eliberează aromele și ingredientele active din tutun prin vaporizarea aburului cald. Datorită acestui proces, sunt reduse la maximum substanțele și mirosurile nocive.

  • Portabil

Gândite pentru persoanele cu un stil de viață dinamic, aceste device-uri pot fi folosite atât acasă, cât și în deplasare. Caracterizate de către dimensiunile reduse, rezistența crescută și încălzirea rapidă, acestea îți permit să ai parte de o experiență plăcută a fumatului oriunde te-ai afla.

  • Mecanic

Deși sunt realizate din materiale rezistente, de calitate superioară, aceste dispozitive sunt discrete și ușor de transportat. Din moment ce filtrează și răcesc fumul instantaneu, tu te poți bucura de gustul preferat oricând dorești.

  • Pentru ceară sau ulei

Având în vedere că tipurile de ulei și ceară sunt extrem de diferite, este important să achiziționezi un dispozitiv care să fie compatibil cu produsele pe care preferi să le utilizezi.

De exemplu, modelul Slash, produs de StoneSmith și distribuit de către LegalizeIt, este un vaporizator stilou, care folosește un sistem de circulație inovator pentru fluxul de aer. Datorită acestuia, canalul de aer nu se va înfunda, iar tu vei avea parte de arome de calitate superioară!

În plus, dacă ai nevoie de accesorii suplimentare pentru device-ul tău ori dacă îți dorești să afli mai multe informații legate de acest aspect, nu ezita să accesezi platforma online a magazinului LegalizeIt. Încearcă un vaporizator, iar experiența fumatului nu va mai fi niciodată aceeași!

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close