Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cumpără în siguranță iPhone-uri recondiționate de pe refurbished.ro

Cumpără în siguranță iPhone-uri recondiționate de pe refurbished.ro

În zilele noastre telefonul este indispensabil în activitățile noastre zilnice. Aproape oricine are nevoie de aceste aparate pentru diferite activități.

Cumpără în siguranță iPhone-uri recondiționate de pe refurbished.ro
de Georgiana Adam    |    21 Dec 2021   •   12:12

Fie că lucrezi foarte mult cu el sau îl folosești exclusiv pentru apeluri, telefonul este un lucru necesar. Și pentru că modelele de telefon sunt tot mai performante și mai eficiente, evident că și prețurile sunt pe măsură.

De aceea, nu oricine își poate permite un telefon foarte performant, mai ales dacă nu ești dispus să îl achiziționezi prin semnarea unui contract cu anumiți furnizori de servicii de telefonie.

Există însă varianta achiziționării unui iPhone recondiționat, second-hand, dar care să fie la fel de calitativ ca unul nou.

De unde să achiziționăm telefoane recondiționate?

Ai foarte multe metode pentru achiziționarea iPhone-urilor refurbished, însă atunci când alegi această variantă trebuie să te asiguri că acestea sunt de calitate, altfel riști să îți iei un dispozitiv pe care îl vei folosi o perioadă scurtă de timp.

Încearcă să vizitezi magazinul refurbished pentru a verifica gama de telefoane disponibile. Poți să alegi modelul potrivit pentru tine, iar livrarea și returul sunt gratuite.

În plus, poți deschide coletul la livrare și ai drept de retur 14 zile, dacă consideri că ceea ce ai ales nu te satisface.

De asemenea, poți face plata cu cardul, în siguranță, și ai o garanție de 12 luni la oricare dintre produsele alese. Accesoriile pentru iPhone refurbished vin în cutie, alături de acestea, astfel nu este nevoie să cheltuiești în plus, vei primi dispozitivul cu toate dotările cu care ar veni și unul nou din magazin.

La ce să fii atent când îți achiziționezi un iPhone recondiționat?

Când îți achiziționezi un iPhone 11 ești foarte atent ca acesta să îndeplinească anumite funcții și să aibă anumite caracteristici pe care le consideri necesare pentru nevoile tale.

Când îți achiziționezi un echipament care deja a aparținut cuiva, e clar că acesta a fost folosit și trebuie să acorzi și mai mare atenție, pentru că unele funcții sau caracteristici pot fi afectate. Telefoanele puse la dispoziție de noi au fost verificate din toate punctele de vedere și au trecut cu succes testele.

Acestea au bateriile funcționale cel puțin la 80% din capacitate, ceea ce însemnă că sunt ca noi, dar la prețuri mult mai mici. Pe lângă baterie trebuie să știi că aspectul dispozitivului iPhone refurbished este ireproșabil.

Nu există zgârieturi pe suprafața lor și funcția de touchscreen nu este deloc afectată. De asemenea, ne asigurăm că butoanele funcționează perfect, ne referim la cele laterale pentru volum și cele power și home.

Microfoanele sunt foarte importante și e necesar să fie verificate pentru a știi sigur că funcționează când e vorba de un iPhone recondiționat.

Alte funcții și proprietăți pe care le verificăm sunt semnalul, senzorul de proximitate, funcția de vibrare, bluetooth, lanternă, camera foto pe spate și pe față, inclusiv funcția de video a acesteia, portul de încărcare și navigația GPS.

Însă, în primul rând, când recondiționăm un telefon spre a-l comercializa mai departe, trebuie să ne asigurăm că acesta nu este un produs care a fost furat sau pierdut, și putem face asta prin verificarea codului IMEI, pentru a evita problemele legale ulterioare.

IPhone-ul trebuie să fie autentic, adică nu o replică contrafăcută a vreunui model de IPhone, și nu trebuie să fie blocat într-o anumită rețea. Accesoriile care vin la pachet cu acesta trebuie să fie compatibile cu telefonul refurbished și în stare perfectă de funcționare.

×
Parteneri
Gestul șocant făcut ucigașul Mirelei. S-a întâlnit cu sora ei
x close