Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Alege cursuri de dezvoltare personala pentru copii care te pregatesc pentru succes!

Alege cursuri de dezvoltare personala pentru copii care te pregatesc pentru succes!

Copilul tau stie cum sa se organizeze, cum sa isi gestioneze timpul si sa invete eficient? Stie cum sa vorbeasca in public, isi face prieteni cu usurinta si are initiativa? Are incredere in sine, isi cunoaste punctele slabe, dar si pe cele forte, si are obiectivele bine fixate?

Alege cursuri de dezvoltare personala pentru copii care te pregatesc pentru succes!
de Georgiana Adam    |    11 Ian 2021   •   16:10

Daca ai vrea ca fiul sau fiica ta sa lucreze la unul dintre aspectele mentionate anterior si sa isi descopere potentialul, inseamna ca ar trebui sa il inscrii la cursuri de dezvoltare personala pentru copii si adolescenti de la Success Academy.

Fiind o „altfel de scoala”, successacademy.ro vine in completarea programei scolare traditionale. Tinerii nu au nevoie doar de cunostinte teoretice oferite de materiile studiate la scoala, ci trebuie sa participe la un program coerent, care sa ii invete cum sa aiba incredere in sine si care sa ii pregateasca pentru lumea reala.

Success Academy este singura scoala din Romania creata in concordanta cu cerintele mediului business si, cu ajutorul unor cursuri dezvoltare personala copii si adolescenti, le ofera tinerilor informatiile de care au nevoie pentru a avea o cariera de succes.

Care sunt beneficiile participarii la cursuri de dezvoltare personala pentru copii?

Exista nenumarate motive pentru care copiii din Romania ar trebui sa participe la un sistem de invatamant alternativ, care sa le ofere informatii cu adevarat utile pentru realitatea de „zi cu zi”. Iata doar cateva avantaje de care au parte tinerii care se inscriu la cursurile Academiei!

1. Experienta

Trainerii Success Academy au o experienta de peste 20 de ani in domeniul dezvoltarii personale si stiu cum sa interactioneze cu diferite tipuri de personalitati. Acestia sunt familiarizati cu problemele cu care tinerii se confrunta atat in timpul scolii, cat si dupa absolvirea acesteia, cand le este greu sa gaseasca un loc de munca in care sa se integreze si sa se faca remarcati.

2. Concept unic

Success Academy este un concept unic in spatiul educational romanesc, fiind o scoala 100% pragmatica. Trainerii sunt constienti de faptul ca dezvoltarea tinerilor este un proces indelungat, care poate fi obtinut doar cu ajutorul unui program coerent si centrat pe obiective.

3. Implicare

Daca alegi sa te inscrii la cursuri de dezvoltare personala pentru copii sau adolescenti, nu vei avea parte doar de training. Iata alte modalitati prin care trainerii se implica in evolutia cursantilor:

  • Evaluarea performantelor pe termen lung;
  • Stabilirea de obiective realiste si ambitioase;
  • Feedback individual;
  • Mentoring;
  • Parteneriat cu parintii pentru sustinerea dezvoltarii cursantilor.

4. Rezultate

Echipa Success Academy stie ca nu exista probleme fara solutii asa ca, alaturi de parinti, se concentreaza sa ii ghideze spre tineri spre obtinerea performantelor dorite. Tinerii au foarte multa energie, iar trainerii ii ajuta sa o canalizeze in directia potrivita.

Toti tinerii care participa la cursurile Academiei vor reusi sa gandeasca si sa se exprime liber in limba engleza pana la absolvirea programului. Grupele sunt impartite in functie de nivelul de engleza al cursantilor, iar sesiunile de studiu sunt menite sa ii familiarizeze pe acestia cu limba straina.

Care este structura anului de studiu?

Anul de studiu Success Academy dureaza 34 de saptamani si respecta structura anului scolar in ceea ce priveste perioada de vacante sau de zile libere. Academia formeaza grupe de studiu pe tot parcursul anului.

Acceseaza platforma online, inscrie-te si participa gratuit la o sedinta Demo, in cadrul careia ii vei cunoaste personal pe cei din spatele conceptului de Success Academy si vei avea posibilitatea sa participi la o sesiune de cursuri de dezvoltare personala pentru copii de proba, pentru a vedea daca acest program este potrivit pentru copilul tau.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close