Antena 3 CNN Economic Conținut plătit DelphiOnline.ro - ei sunt cei ce pun accent pe curățenia „lună”

DelphiOnline.ro - ei sunt cei ce pun accent pe curățenia „lună”

Sănătatea primează pentru orice persoană, însă aceasta se menține în condiții optime având spațiul în care își petrece timpul, curat, fără alergeni sau praf. Când faci curat în casă se schimbă atât aerul, cât și atmosfera.

DelphiOnline.ro - ei sunt cei ce pun accent pe curățenia „lună”
de Georgiana Adam    |    25 Mar 2021   •   21:53

Durerile de cap dispar, iar nivelul de confort este sporit, mai ales dacă te decizi să te relaxezi în lenjeria proaspătă, în timp ce o lumânare parfumată îți îmbie simțurile.

O locuință care miroase a proaspăt, îți va induce mereu o stare generală bună. Pentru a realiza o curățenie cap coadă, ai nevoie de produse și echipamentele specifice, iar cei de la DelphiOnline dispun de o gama variată de produse calitative dintre care tu să alegi.

Vine primăvara, implicit și următoarea tură de curățenie generală

Ne-am obișnuit să avem anumite perioade în care facem o curățenie la sânge. Începând de la suprafața dulapurilor, unde se adună praful în centimetri importanți, până la rosturile dintre gresii, curățenia generală este mult mai detaliată și consumatoare de timp. Însă, o curățenie generală, menține atmosfera proaspătă din casa mai mult timp, iar curățeniile obișnuite de după, nu mai sunt la fel de obositoare. Când vine vorba de încăperi, am putea spune că bucătăria este cea mai dificilă.

Curățarea bucătăriei implica folosirea degresanților, pe lângă alte produse, deoarece pe ușile mobilei, pe aragaz și pe faianță se acumulează straturi de grăsime. În special pe partea superioară a dulapului, grăsimile se combină cu praful, ceea ce înseamnă că o curățare obișnuită cu un spray pentru praf nu va fi deloc eficientă. Pe delphionline.ro vei găsi o gamă variată de produse profesionale, ce îndepărtează chiar și petele dificile, pe care le poți comanda.

Ai nevoie de degresanți puternici, dar în același timp nu uita că trebuie să te protejezi. Deschide geamurile când faci curățenie în bucătărie, pentru a evita intoxicarea cu agenții chimici puternici. Dacă simți nevoia, poți folosi chiar și o mască chirurgicală. Dacă simți totuși că anul acesta nu mai ai chef să te complici, DelphiOnline prestează chiar și de servicii de curățenie generală sau de întreținere.

Consumabile medicale și dezinfectanți

DelphiOnline este un eshop cu produse chiar și pentru instituțiile medicale. De la produse de unică folosință și consumabile medicale, la dezinfectanți puternici, sisteme și echipamente de igienă, produse pentru colectarea deșeurilor menajere sau periculoase, DelphiOnline dispune de toate cele necesare.

Având în vedere că menținerea sănătății în condiții optime este prioritară, aici găsiți dezinfectanți profesionali, care sunt avizați de Ministerul Sănătății. Pot fi utilizați atât de către spitale, cât și de cei ce își doresc un nivel ridicat de igienizare în locuință, care îi scapă de griji. DelphiOnline dispune chiar și de teste rapide antigen pentru detectarea COVID-19, potrivite pentru uz profesional. Sunt avizate de către Agenția Națională a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale din România, exclusive pentru folosirea de către cadrele medicale.

Pentru sistemele sanitare, DelphiOnline pune la dispoziție consumabilele necesare, de la mănuși, măști, halate, până la ace de seringă și fire suturi chirurgicale.

DelphiOnline este universul produselor de calitate superioară, pentru o igienizare eficientă, completă.

Contact: 0724335744

[email protected].

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close