Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Descoperiți clinica medicală din București care vă poate ajuta să reîntineriți printr-un simplu implant capilar

Descoperiți clinica medicală din București care vă poate ajuta să reîntineriți printr-un simplu implant capilar

Tot mai multe persoane care se confruntă cu pierderi ale podoabei capilare au ajuns să apeleze, în ultima vreme, la clinici în care se face implant de păr, având speranța faptului că, într-o zi, se vor bucura din nou de aspectul tineresc și împlinitor de care au nevoie.

Descoperiți clinica medicală din București care vă poate ajuta să reîntineriți printr-un simplu implant capilar
de Georgiana Adam    |    14 Sep 2022   •   16:49

E drept că atunci când avem un anumit complex, încrederea noastră în propria persoană începe se degradeze și ne facem tot felul de scenarii, ajungând, în cele din urmă, să avem o părere chiar greșită despre modul în care arătăm, precum și despre modul în care ne văd cei din jur.

Partea bună este că acum puteți apela la un implant de păr în București, la una din cele mai bune clinici care există la momentul actual în Europa. Dacă până acum majoritatea românilor alegeau să meargă în străinătate pentru astfel de intervenții, iată că acum există posibilitatea de a recurge la o astfel de operație chiar la noi în țară, în aceleași condiții și cu prețuri mult mai convenabile.

Când puteți reveni la activitățile de zi cu zi după ce are loc intervenția?

Aceasta este o întrebare pe care mulți dintre cei care aleg o operație de implant de păr, în clinica noastră, și-o pun încă de dinainte de a începe demersul în sine. Vă puteți întoarce la serviciu la aproximativ o zi după operație, cu excepția cazului în care munca dumneavoastră implică expunerea la exerciții fizice intense, ridicarea greutăților, medii cu praf sau cele în care sunteți obligați să purtați căști de protecție. Mai mult decât atât, este indicat este să evitați saunele, băile de aburi, dar și expunerea prelungită la soare în primele zile.

Care sunt pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a vă putea programa pentru o operație de implant de păr?

Este atât de simplu să vă programați pentru o viitoare intervenție pentru implant de păr în București în clinica noastră, pentru că, odată ce veți intra pe site-ul nostru, www.implantcapilar.com, veți vedea în rubrica „contact” toate adresele la care ne puteți contacta sau scrie. Prin urmare, puteți suna la numărul de telefon expus pe site sau să vă programați folosind adresa de e-mail disponibilă.

Alegeți să vă simțiți bine în pielea dumneavoastră, iar dacă un implant capilar ar fi soluția pentru a fi fericiți pe deplin, vă recomandăm să alegeți serviciile noastre medicale, astfel încât să beneficiați de o operație reușită.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Cenunţătorul lui Coldea la DNA, dezvăluiri explozive despre şantaj
x close