Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Fabrica de saltele - Propria înțelegere a standardelor de producție

Fabrica de saltele - Propria înțelegere a standardelor de producție

O saltea bună de la fabrica de saltele Romesa are proprietăți ortopedice excelente. Umplutura pentru saltele este compusă din materiale naturale, cel puțin parţial, iar dacă există înlocuitori în design, aceștia sunt cu siguranță de cea mai înaltă calitate. 

Fabrica de saltele - Propria înțelegere a standardelor de producție
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Iun 2022   •   15:57

Prețul trebuie să corespundă calității produsului (design fiabil, asamblare de înaltă calitate). Fabrica de saltele face posibil să se obțină un produs cu astfel de caracteristici, sub rezerva respectării standardelor de producție stabilite. 

Din păcate, fiecare producător are propria înțelegere a standardelor de producție și propriile categorii de produse în listele de prețuri. Nu toți producătorii sunt capabili să-și „păstreze marca”. Mulți recurg la tot felul de trucuri care ajută la reducerea costurilor și la creșterea prețului produsului finit. Pentru a distinge un produs cu adevărat de înaltă calitate, fabrica de saltele Romesa a ținut cont de calitățile excelente ale materialelor și de procesul de producție.

Fabrica de saltele - umpluturi

În mod ideal, latexul natural și fibrele de nucă de cocos sunt folosite ca umplutură. Ele conferă saltelei moliciune și caracteristici anatomice. Atunci când se utilizează cauciuc spumos, producătorul de la fabrica de saltele Romesa utilizează numai materiale de cea mai înaltă calitate, cu caracteristici tehnice suficiente. 

Atunci când alegi o saltea de calitate, indiferent de marcă, ar trebui să acorzi atenție următoarelor caracteristici: calitatea umpluturii, materialul din care este cusută husa, impregnarea antialergică, gradul de duritate, aspect, certificat de calitate, garanția producătorului.

Gama largă de modele de saltele de la fabrica de saltele Romesa, îți permite să alegi produse care nu sunt inferioare produselor provenite de la alți producători de marcă, dar mult mai atractive ca preț. Fabrica de saltele s-a impus pe piață ca una dintre cei mai importanți producători de produse premium.

Gama de produse este reprezentată de saltele cu arcuri (arcuri Bonnel de putere crescută și modele îmbunătățite cu blocuri Pocket Spring); modele fără arc folosind materiale naturale (latex, fibră de cocos, spumă ortopedică Memory).

Fabrica de saltele Romesa produce saltele cu un sistem ecologic, pentru fixarea straturilor interioare. Modelele fără arc sunt ambalate într-o folie de vid, astfel încât produsele să poată fi transportate în rolă, păstrând în același timp toate proprietățile ortopedice.

Fabrica produce produse de diferite clase și împarte produsele într-o serie de Lux, Premium și Standard. Calitatea produselor este foarte bună, și chiar și în gama Standard există opţiuni cu bloc independent Pocket Spring și efect iarnă-vară.

Fabrica de saltele – efect de aerisire

Astăzi, mulți cumpărători aleg produsele fabricii de saltele Romesa, care oferă o garanție pentru mărfuri și, în general, oferă produse de înaltă calitate. Așa pot fi caracterizate saltelele de pat de la fabrica de saltele Romesa. 

Varietatea de modele și gama largă de prețuri sunt avantajele clare ale acestui brand. Producătorul oferă modele universale iarnă-vară cu diferite grade de duritate. Utilizarea materialului hipoalergenic Oxigen Foam ca umplutură, asigură elasticitatea și rezistența la uzură a produselor. 

Materialele din care sunt realizate husele saltelelor asigură schimbul natural de aer și creează un efect de aerisire. Producătorul fabricii de saltele se concentrează pe segmentul de preț mediu, lansând atât opțiuni Bonnel ieftine, cât și opțiuni multistrat cu un bloc de arc independent. Pentru cunoscătorii de confort deosebit, au fost dezvoltate serii de lux, precum salteaua Lux ortopedică.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close