Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Gamă vastă de autocolante de la Traget.ro

Gamă vastă de autocolante de la Traget.ro

Multe persoane caută sa își schimbe decorul în locuință pentru că este și firesc, moda se schimbă în fiecare an. Poate nu oricine își permite să schimbe obiectele mari de mobilier în funcție de tendințe, dar oricine poate aduce mici schimbări în fiecare an.

Gamă vastă de autocolante de la Traget.ro
de Georgiana Adam    |    21 Sep 2021   •   09:36

Acasă este locul în care oamenii se simt relaxați, feriți de probleme. De preferat ar fi ca atunci când intrați în casă problemele de la muncă să rămână la ușă și să vă bucurați cu orice ocazie de momentele petrecute lângă cei dragi - soț/soție și copii.

Având în vedere acest lucru, de preferat ar fi să amenajați spațiul astfel încât să fie cât mai plăcut vederii și cozy. În special locurile comune din casă precum bucătăria și livingul ar trebui să fie pe gustul fiecărui membru al familiei, pentru că acolo petreceți timpul împreună și trebuie să fie plăcut pentru toată lumea. O încăpere monotonă la care nu au mai fost făcute schimbări de câțiva ani este destul de incomodă vizual și poate chiar plictisitoare, ceea ce nu își dorește nimeni.

Motiv pentru care veți fi bucuroși să descoperiți traget.ro. De aici puteți comanda diverse tipuri de autocolant pentru mobilă și nu numai cu ajutorul cărora puteți face schimbări uimitoare acasă.

Autocolantul pentru mobilă

Poate că sunteți interesat de autocolantul pentru mobilă dacă aceste obiecte de mobilier de prin casă au început să își piardă din farmec. Poate au fost zgâriate și încet-încet a început să se desprindă acel strat de culoare de pe ele. Strălucirea lor nu mai este la fel ca înainte sau chiar au fost pătate în diverse locuri cu o vopsea sau a curs vreo substanță care a lăsat pete pe care nici un produs de curățenie nu le-a putut șterge.

Puteți opta pentru un autocolant mobila în acest sens. Acesta poate fi aplicat foarte ușor și cu siguranță va schimba aspectul acestora. Puteți alege chiar o altă culoare pentru ele și va părea că ați schimbat complet mobila.

Alte tipuri de autocolant potrivite pentru diverse locuri din casă

În gama de produse de la traget.ro puteți găsi și autocolant decorativ cu care vă puteți juca în orice fel, pentru a aduce un plus stilistic în casă. Printre modelele de autocolant decorativ puteți găsi:

-autocolant Celina: este cel cu balerine, de culoare roz. Este perfect pentru camera fetiței. Poate fi aplicat atât pe ușă, cât și pe mobilă și cu siguranță va fi o bucurie pentru cea mică. Partea bună este că atunci când va crește va putea să îl schimbe cu alt model, în funcție de cum i se schimbă preferințele în perioada adolescenței.

-autocolant simplu, de o singură culoare: alegeți astfel dintre verde, roșu, negru, albastru. Sunt disponibile în două variante și anume lucios și mat și pot fi adăugate pe orice decorațiune interioară, precum și pe dulapuri.

-autocolant cărămidă: dacă aveți în casă un șemineu acest autocolant poate fi opțiunea perfectă. Nu trebuie să realizați acest decor cu cărămidă pentru că poate fi un proces costisitor, dar și consumator de timp, deci poate fi varianta care scoate în evidență șemineul și îi oferă un plus design-ului.

Alături de acestea sunt disponibile și folii pentru geamuri. Dacă ușa de la baie este din sticlă transparentă, fără să fie tratată cu o peliculă fumurie, puteți alege o astfel de folie pentru geamuri care imită așchiile de gheață, fumul, cu model geometric, perlat sau alte variante. Aceste folii sunt translucide, iar rolul lor este de a vă proteja intimitatea. Lumina poate trece prin ele, dar în același timp împiedică vizibilitatea către interior, chiar și atunci când afară este întuneric, iar înăuntru lumina este aprinsă.

Transformați-vă și bucătăria

Multe persoane petrec destul de mult timp în bucătărie și aspectul acesteia nu trebuie ignorat. În special dacă este open space cu sufrageria. Puteți alege din gama de autocolante decorative cu aspect de marmură pe cele pe care le preferați. Aspectul de marmură este timeless și chiar dacă trendul se schimbă, nu veți da greș cu un astfel de design.

Autocolantele ce imită marmura albă sau cea neagră redau un aspect foarte elegant și plăcut. Un aspect pozitiv este faptul că pot fi șterse foarte ușor, deci nu vor fi greu de întreținut.

Accesați site-ul și alegeți toate tipurile de autocolant pentru acasă pentru a schimba complet decorul din orice cameră. Un mod simplu prin care puteți face acest spațiu unul mult mai plăcut și diferit.

Contact:

[email protected]

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close