Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Glassgsm: Readuce la viață telefonul tău

Glassgsm: Readuce la viață telefonul tău

Când îți cumperi un telefon îți juri solemn că de acesta dată vei avea grijă ca de ochii din cap. Însă, oricât te-ai strădui să nu îți scapi telefonul, odată și odată tot se întâmplă din pură neatenție.

Glassgsm: Readuce la viață telefonul tău
de Georgiana Adam    |    11 Mai 2021   •   12:08

Evident că nu oricine își permite să își cumpere unul nou, așa că reparația lui va fi necesară. În special dacă deții un smartphone marca iPhone, Samsung sau Huawei, clar ai nevoie de un service specializat, care să înlocuiască piesele defecte cu piese noi originale, iar cei de la Glassgsm sunt cei pe care te poți baza mereu.

Ce trebuie să știi despre reparația telefoanelor la acest service

Calitatea serviciilor, promptitudinea și seriozitatea sunt puncte de reper atunci când cauți un service de telefonie mobilă bun, iar cei de la Glassgsm bifează fiecare căsuță. Aceștia se ocupă cu reparații ale telefoanelor sus menționate, de altfel fiind și printre cele mai întâlnite în mâinile oamenilor. Cu orice defect al telefonului te-ai prezenta la ei, oricât de complexă ar fi problema, aceștia vor face tot ce le stă în putință în așa fel încât clientul să primească telefonul înapoi ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic cu el.

Fie că este vorba de defecțiuni interne, un ecran făcut țăndări sau un simplu difuzor ce deja îți scoate peri albi fiindcă nu auzi interlocutorul de la celălalt capăt, cei de la Glassgsm vor găsi soluția potrivită. Când e vorba de reparatii de telefoane la Glassgsm, știi că acestea sunt durabile, calitative, dacă se respectă întocmai recomandările tehnicianului.

Acest service știe că faptele contează mai mult ca vorbele, dar recenziile clienților satisfăcuți de serviciile lor spun totul despre ei. Deși au sediul în Suceava, oricine din țară își poate trimite telefonul la ei prin curier pentru reparații profesionale. Garanția unei reparații este între 90-180 de zile, timp în care, în caz de apare vreo problemă cu telefonul, reparația acestuia va fi gratuită.

Pentru cei ce trimit în timpul garanției telefonul prin curier, transportul este suportat de către Glassgsm. În medie o reparație durează cam 90 de minute, însă depinde și de complexitate. Pentru cei ce trimit telefonul din alt colț al țării, tot procesul durează 3 zile până clientul își primește telefonul înapoi ca nou. Dacă nu ai un telefon de schimb cu care să-ți rezolvi treburile până e gata al tău, primești de la ei unul în schimb.

Alte servicii, aceleași beneficii

Fiindcă pentru cei de la Glassgsm clientul e pe primul loc și fiecare este tratat cu corectitudine. Aici îți poți chiar și decoda telefonul fără probleme dacă îți dorești să îl poți folosi fără impedimente. Dacă vrei să afli prețul și durata unei decodări, poți completa un formular online, iar în cel mai scurt timp vei fi contactat prin email. Acest service are o experiență vastă și cu siguranță le-au văzut pe toate, oferind clienților rezultate ce nu îi dezamăgesc la niciun capitol.

Dacă vrei să afli statusul reparației telefonului tău, poți accesa site-ul. Introduci ID-ul comenzii tale care este trecut pe chitanță și email-ul și vei afla în ce stadiu se află telefonul tău. Dacă ești din Suceava și durata reparației nu necesită mai mult de 90 de minute, poți chiar și asista la reparația telefonului tău.

Intră pe www.glassgsm.ro să afli mai multe.

Contact: 0745 554 645

[email protected]

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close