Antena 3 CNN Economic Conținut plătit HITPLAS este producator de Panou Gard Bordurat, Gard Jaluzea si Plasa Sudata

HITPLAS este producator de Panou Gard Bordurat, Gard Jaluzea si Plasa Sudata

Pentru ca o proprietate să fie în deplină siguranță, modul în care este împrejmuit este unul dintre aspectele esențiale. Dar nu numai funcționalitatea este cea care contează astăzi, ci și modul în care arată împrejmuirea proprietății, respectiv gardul.

HITPLAS este producator de Panou Gard Bordurat, Gard Jaluzea si Plasa Sudata
de Georgiana Adam    |    29 Iul 2021   •   10:04

Pentru ca acesta să fie unul deosebit, rezistent și în același timp să arate bine, materialele de care ai nevoie trebuie să fie unele de calitate. 

Soluția în acest sens vine de la https://hitplas.ro/, producător de panouri pentru gard, plase sudate pentru utilizare în diverse scopuri și garduri tip jaluzea. Articolele din domeniul metalurgic pe care le găsești pe site sunt unele de calitate și pot reprezenta soluția de care ai nevoie pentru proiectele tale. 

Ce produse găsești la HITPLAS

Oferta pe care o poți găsi în portofoliul HITPLAS este una variată – de la diverse tipuri de plasă (plasă sudată zincată în rolă, plasă împletită, plasă sudată în panou – cuști, plasă sudată pentru armare), sârmă ghimpată și sârmă zincată la diverse panouri pentru gard bordurat, pentru gard tip jaluzea sau pentru gard tip rancho. De asemenea, HITPLAS îți oferă posibilitatea de a găsi poarta de care ai nevoie și care îți este pe plac, dat fiind că deține un portofoliu divers de porți metalice, porți batante, porți culisante și porți autoportante, precum și accesoriile necesare pentru automatizarea porților. 

Caracteristici și utilități panou gard bordurat

Panoul de gard bordurat este acel panou metalic realizat din sârmă zincată, sudată sub formă de ochiuri, cu ajutorul lui realizându-se diverse lucrări din domeniul construcțiilor și utilizărilor gospodărești.

Panourile de gard bordurat pot fi utilizate fie pentru împrejmuirea proprietăților (case, grădini, livezi), fie pentru delimitarea unor zone cu scopuri diverse, a unor zone industriale sau a unor zone care prezintă riscuri ridicate și chiar pentru realizarea unor cuști pentru animale sau păsări.

Acestea sunt extrem de rigide, ceea ce favorizează și facilitează instalarea rapidă cu ajutorul stâlpilor de oțel, utilizându-se sisteme de fixare special concepute în acest sens. dimensiunile panourilor de gard bordurat pot varia în lungime și înălțime, fiind acoperită astfel o serie largă de nevoi pe care le au utilizatorii. 

Caracteristici și utilități panou gard jaluzea 

Panoul de gard tip jaluzea este realizat din tablă zincată galvanizată și este utilizat îndeosebi pentru realizarea gardurilor moderne care împrejmuiesc o proprietate, aspectul acestora fiind unul modern, inovator.

Panourile de acest fel sunt realizate pe dimensiuni standard și sunt utilizate în vederea confecționării de porți batante, culisante, autoportante sau de acces pietonal. De asemenea, acestea sunt vopsite pe ambele părți și au avantajul de a nu necesita o întreținere specială pentru a rezista timpului. 

Caracteristici și utilități plasă sudată 

Plasa sudată se poate găsi sub diverse forme, astfel încât să fie utilizată în mai multe scopuri, în special în domeniul construcțiilor atât civile, cât și industriale.

Plasa sudată zincată în rulou sau plasa împletită este utilizată mai ales la armare, în vederea construirii de cuști pentru păsări și animale sau pentru delimitarea sau îngrădirea unor spații diverse, plasa sudată în panou are o rezistență extrem de ridicată, ceea ce o face ideală pentru confecționarea de cuști pentru animale, rafturi sau box paleți, iar plasa sudată din sârmă amprentată este utilizată îndeosebi pentru armarea structurilor din beton în domeniul construcțiilor.

×
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close