Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Idei cadouri CRACIUN 2020. Ce bauturi poti oferi in dar de Sarbatori

Idei cadouri CRACIUN 2020. Ce bauturi poti oferi in dar de Sarbatori

Alegerea cadoului perfect in perioada Sarbatorilor de iarna este o adevarata provocare. Trebuie sa tii cont de ce de personalitatea destinatarului, de gusturi si, de ce nu, de eticheta. Este sau nu politicos si inspirat sa oferi in dar o sticla de bautura?

Idei cadouri CRACIUN 2020. Ce bauturi poti oferi in dar de Sarbatori
de Georgiana Adam    |    11 Dec 2020   •   09:35

Ei bine, este, atat timp cat cadoul este oferit cu drag si ii va face placere persoanei care il primeste.

Ce bauturi sunt un cadou potrivit de Craciun

Cand decizi sa oferi in dar o bautura, este important sa te gandesti bine la persoana careia ii este destinata. Prefera bauturile tari? Prefera bauturile rafinate? Este spumoasa ca o sampanie, eleganta ca un vin cu buchet bogat? Este cunoscatoare de vinuri?

Pentru a te asigura ca faci alegerea potrivita, la FineStore, cel mai mare magazin online de bauturi alcoolice, gasesti o oferta bogata, cu produse rafinate, ce pot fi oricand o idee grozava de cadou. Ai de ales din peste 4500 de produse, de la branduri renumite dintre care enumeram cateva, precum Vertigo, Dictador, Mozart si San Martino, potrivite pentru toate gusturile si pentru toate bugetele.

Criterii pentru alegerea unui cadou "bahic"

Atunci cand oferi in dar o sticla de bautura, aceasta e bine sa fie cat mai deosebita. Poti alege un produs editie limitata, unul de natura exotica, ambalat elegant, eventual intr-un recipient deosebit.

Un barbat va aprecia oricand un vin vechi, care se savureaza in tihna, un whiskey sau un rom de calitate, dar si o bautura traditionala, precum o tuica sau o palinca suta la suta naturala.

O doamna sau o domnisoara se va bucura, cu siguranta, de un vin spumant fin, de o sampanie expresiva sau de un lichior cremos, care ii vor rasfata papilele gustative si ii vor parfuma zilele si serile de sarbatoare.

Daca ti se pare nepotrivit sa oferi in dar doar o sticla de bautura, poti opta oricand pentru un cos cadou alcatuit atent de specialistii FineStore, astfel incat sa satisfaca toate gusturile si bugetele; o cutie-cadou poate fi un cadou inspirat atat pentru o persoana draga, din familie, cat si pentru prieteni, colegi, angajati sau parteneri de afaceri.

Livrare rapida si sigura

Pentru ca Mos Craciun nu isi permite pasi gresiti, FineStore asigura livrarea cadourilor in cel mult doua zile lucratoare, chiar si la adrese multiple, daca solicitati acest serviciu prin email. La comenzi peste 199 de lei, livrarea este gratuita, iar tu vei putea face o surpriza de Sarbatori celor carora vrei sa le arati ca te gandesti la ei in aceasta perioada mai delicata din vietile tuturor.

×
Parteneri
Incendiu puternic într-o parcare plină cu TIR-uri, la Timişoara!
x close