Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Idei de oglinzi de baie care să-ți reflecte stilul unic

Idei de oglinzi de baie care să-ți reflecte stilul unic

Există un număr nesfârșit de moduri de a amenaja o baie, toate implicând un proces destul de elaborat - de la stabilirea unui stil de design până la alegerea culorilor și a accesoriilor.

Idei de oglinzi de baie care să-ți reflecte stilul unic
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Mar 2022   •   12:17

Un lucru este cert, însă - când vine vorba de amenajarea băii, oglinzile sunt o necesitate și fac parte din componenta funcțională; asta nu înseamnă însă că trebuie să fie un model basic sau lipsit de stil. Indiferent dacă începi un proces de renovare al întregii băi sau vrei doar să-i actualizezi stilul cu o piesă captivantă, avem o mulțime de idei de oglinzi de baie pentru a te inspira.

  1. Integrează două oglinzi

Creează un aspect care este de două ori mai uimitor duplicând numărul oglinzilor integrate. Acest lucru se realizează cel mai frecvent atunci când alegi și un lavoar dublu. Poți încadra însă mai multe oglinzi și atunci când beneficiezi de un blat cu lungime generoasă, ca alternativă la o oglindă de dimensiuni mari. Este cunoscut faptul că oglinzile creează un efect optic de amplificare a spațiului. Așadar, cu cât mai multe, cu atât mai plăcut din punct de vedere vizual.

  1. Conferă unicitate

Una dintre ideile noastre preferate atunci când vine vorba despre alegerea oglinzilor de baie este orientarea preferințelor către forme neconvenționale. Aceasta este o modalitate ușoară și eficientă de a face o declarație de stil în orice baie, indiferent de design-ul ales. Multe stiluri vintage oferă forme interesante și modele elaborate. Este varianta perfectă de a adăuga o piesă de excepție în baia ta, fără a o aglomera prea tare. Un astfel de model este oglinda baie Globo Paestum, aflată în portofoliul GQS German Quality.

Globo Paestum - GQS German Quality

  1. Mix and match

Selectează diferite dimensiuni sau stiluri de oglinzi și integrează-le într-un aranjament în stil galerie. Asigură-te că le așezi pe toate pe un singur perete, într-o ordine armonioasă, astfel încât acestea să se completeze și nu să concureze unele cu altele.

  1. Alege o modalitate de prindere deosebită

Din punct de vedere tehnic, majoritatea oglinzilor sunt atârnate pe perete. Cu toate acestea, suspendarea oglinzii de o frânghie este o modalitate excelentă de a adăuga un element de interes. Poți alege dintr-o varietate de materiale pentru a atârna oglinda, cum ar fi frânghia groasă, pentru a crea o temă nautică sau un lanț pentru o atmosferă mai modernă, industrială - asigură-te doar că sunt rezistente. De asemenea, poți achiziționa un model care beneficiază deja de un astfel de sistem, precum oglinda Fluminia Mona de la GQS German Quality.

Fluminia Mona - GQS German Quality

  1. Alege un model cu iluminare LED

O oglindă simplă poate transmite un farmec aparte dacă beneficiază de iluminare LED. Aceste modele sunt ideale pentru aplicarea machiajului și pentru a-ți vedea chipul într-un mod detaliat (dar măgulitor). Sunt grozave pentru băile cu lumină naturală scăzută, oferind o atmosferă relaxantă și extrem de plăcută, perfectă pentru o baie ultra modernă.

Geberit Option Plus - GQS German Quality

Sperăm că vei găsi utile aceste idei de oglinzi pentru baie. Găsești o mulțime de modele pe germanquality.ro, care îndeplinesc cu succes cele două funcții de bază - designul impresionant și utilitatea crescută.

×
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close