Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Întreținerea curățeniei la birou este mai simplă decât pare

Întreținerea curățeniei la birou este mai simplă decât pare

Pentru sănătatea angajaților, pentru fericirea acestora și prosperitatea firmei tale, foarte mult contează și curățenia la birou.

Întreținerea curățeniei la birou este mai simplă decât pare
de Georgiana Adam    |    27 Iun 2022   •   12:50

Un spațiu de lucru curat, fără praf, ordonat și care miroase foarte frumos, va induce o stare de bine și va crește productivitatea angajaților tăi. Aceștia nu vor mai trebui să își facă griji în privința prafului, bacteriilor sau altor incoveniente, ci se vor concentra pe task-urile de zi cu zi.

Pentru ca biroul să fie curat, cel mai bine este să externalizezi serviciile și să apelezi la o firma de curatenie Cluj. Astfel, vei economisi timp prețios și chiar și bani, după cum vei citi în cele ce urmează. Echipa de profesioniști de la Novo Class va veni la birou o dată pe săptămână, iar în rest curățenia se poate menține foarte ușor.

Cum te poate ajuta o firmă de curățenie la birou?

Dacă dorești să reduci cheltuielile firmei, nu este o idee bună să începi cu bugetul alocat curățeniei. Nu doar că pui în pericol sănătatea angajaților, ci va scădea și productivitatea firmei.

Cel mai bine este să externalizezi serviciile și astfel vei observa diferența nu doar în ceea ce privește banii economisiți, ci și felul în care va arăta biroul.

În primul rând, dacă apelezi la o firmă de curățenie la birou, membrii echipei tale se vor putea focusa doar pe job, nu și pe curățenie.

Desigur, la finalul zilei fiecare va trebui să își așeze biroul, iar gunoiul va trebui dus, pe rând de către fiecare angajat, însă aceste mici gesturi nu afectează productivitatea, așa cum o afectează un spațiu de lucru murdar.

Un birou care nu este curățat riguros va reprezenta un mediu în care angajații nu se vor simți bine și în care se pot chiar și îmbolnăvi. Este bine să știi că s-a dovedit faptul că există o legătură între un spațiu de lucru dezordonat și murdar și scăderea productivității angajaților.

Astfel, atenția va fi distrasă de praf, de geamuri murdare, poate chiar de mirosuri neplăcute. Pentru a evita toate acestea, cel mai bine este să apelezi la o firmă de curățenie. Vei stabili de comun acord cu reprezentații firmei care este cea mai bună zi a săptămânii pentru curățenie și care este programul agreat de către toată lumea (se poate și în afara programului de lucru al firmei tale). Apoi, tot ce va trebui să faci va fi să aștepți ziua de curățenie.

Personalul Novo Class va curăța în cele mai mici detalii toate suprafețele și va dezinfecta spațiile comune, pentru a înlătura pericolul îmbolnăvirii angajaților din firma ta. Băile și bucătăria vor primi extra-atenție, deoarece sunt zonele în care se înmulțesc cele mai multe microorganisme.

În afară de curățenia săptămânală, Novo Class îți oferă si posibilitatea de a contracta și alte servicii, printre care:

  • curățenie generală

  • curățenie după constructor

  • întreținerea spațiilor verzi

  • alipinism utilitar

  • curățenie industrială.

Dacă ți-am atras atenția și îți dorești aceste servicii, intră pe site-ul Novo Class!

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close