Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Schimbări mici, dar de efect în casă - mic mobilier de la Unic Spot

Schimbări mici, dar de efect în casă - mic mobilier de la Unic Spot

Doamnele sunt recunoscute în mod special pentru plictisul ce le caracterizează. Poate că nici domnii nu sunt mai prejos, dar totul înspre bine, spun specialiștii. Mici schimbări în decorul casei sau în spațiul în care vă petreceți poate mai multe ore pe zi vă aduc o stare de spirit vizibil îmbunătățită.

Schimbări mici, dar de efect în casă - mic mobilier de la Unic Spot
de Georgiana Adam    |    27 Iul 2021   •   15:27

Schimbi locul, schimbi norocul, spune o vorbă din popor, dar dacă nu putem face asta, cel puțin să schimbăm decorul. Mic mobilier și la prețuri excelente, accesibile veți găsi la Unic Spot. Cu câteva idei de acest gen veți reuși să dați oricărei încăperi un nou aer.

Soluții pentru spații compacte

Ceva mai greu de făcut schimbări este atunci când spațiul nu este unul foarte generos. Dacă spațiul nu vă permite, preferați mobilierul compact. Nu este loc de o bibliotecă? Atunci o mini biblioteca poate să vă încânte. Cei de la Unic Spot vin cu o astfel de variantă, în ton de maro, ideală mai ales la birou. Nu ocupă mult spațiu și este de efect. Include zona deschise, un joc cu efect optic - unele rafturi au placaj în spate, iar această intercalare între spațiu lliber sau nu creează un efect optic deosebit.

Dacă pereții sunt albi, cu atât mai bine. Va ieși în evidență fără prea mult efort.

Ce mai puteți schimba simplu și rapid

Holul poate oricând să devină mai primitor, cu un cuier atractiv, un pantofar închis sau cu rafturi. Astfel de piese de mobilier le regăsiți la aceeași sursă, unicspot.ro.

Iar cât despre mese și scaune, acestea sunt mereu cu un dublu rol, cel practic, funcțional și cel estetic. De cele mai multe ori sunt preferate seturile, mai cu seamă pentru că vă scutesc de efortul de a căuta ce se mixează mai bine când alegeți separat cele două elemente.

În spații mai compacte preferați seturile cu decupaje, fără spătar închis spre exemplu. Asta pentru că permit luminii să pătrundă și nu vor crea efectul de spațiu mult prea aglomerat.

Predomină accentele de lemn, inserțiile metalice, un mix versatil ce vă permite să jonglați cu stilul, fie să încadrați astfel de piese de mobilier într-un decor industrial, fie în unul modern și minimalist amenajat.

O schimbare de efect este și dacă adăugați o masă de cafea. Aceasta centrează atenția într-un living, căci este, evident, locul unde vă petreceți timpul, unde vă relaxați servind cafeaua. La Unic Spot în gama de mese și seturi de mese și scaune, veți găsi și pe cele de cafea, mici, simple, cu accent pe formă. În stil vintage sau cele clasice, în nuanță de cireș, alegerea va depinde și de restul elementelor de decor din încăpere.

Covorașe, scaune de birou, inclusiv birouri sunt de asemenea la un click distanță aici. Mai ales în contextul actual, cel în care lucrăm de acasă, amenajarea corectă, plăcută și practică a spațiului începe de la alegerea furnizorului de produse. Descoperiți Unic Spot și calea rapidă și accesibilă de a face mici schimbări în casă.

Contact: [email protected]

×
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close