Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Ochelarii, accesorii evergreen pentru toate sezoanele

Ochelarii, accesorii evergreen pentru toate sezoanele

Toate femeile au o garderobă plină cu de toate. Nu lipsesc diferitele modele de genți, ochelari de vedere sau de soare în multiple forme, ceasuri smart, simple, elegante sau pălăriile atât de necesare în orice perioadă a anului.

Ochelarii, accesorii evergreen pentru toate sezoanele
de Georgiana Adam    |    04 Oct 2021   •   12:53

Tendințele în modă sunt trecătoare, în fiecare an apare ceva nou și dispare un articol vechi. Există însă anumite accesorii care vor rămâne veșnic la modă, schimbându-se poate doar modul de a le integra în ținute. Ochelarii sunt unul dintre acele accesorii care nu se vor demoda niciodată, indiferent de zona înspre care moda va migra.

Ochelarii – potriviți pentru orice sezon

Ochelarii nu reprezintă doar un accesoriu obișnuit, ei sunt un must-have pentru că ne protejează ochii de radiațiile UV. Atunci când ne căutăm o pereche de ochelari de soare, trebuie să fim atenți în primul rând la forma feței, la designul ochelarilor, la culoare și mărimea lentilelor. Sunt oameni care necesită purtarea ochelarilor pentru corectarea problemelor de vedere. La fel ca și în cazul ochelarilor de soare, trebuie să luăm în considerare mărimea lentilelor și ramele ochelarilor. Alege perechea de ochelari de soare potrivită, care să rămână mereu în tendințe.

Tipuri de ochelarii de soare 

Ochelarii de soare tip aviator – sunt extrem de versatili, unisex, potriviți oricărei fizionomie. Indiferent de culoarea aleasă pentru rame și lentile, trebuie să știi că ochelarii tip aviator sunt și vor rămâne veșnic în tendințe. Alături de o pereche de lentile polarizate, ce blochează razele ultraviolete UV, ochelarii de tip aviator sunt cei mai trendy ochelari la modă.

Ochelarii de soare cat eyes – potriviți persoanelor cu fața ovală, marginile lor îndulcind liniile feței, oferind astfel armonie întregii înfățișări.

Ochelarii de soare rotunzi – sunt potriviți pentru persoanele cu fața pătrată, creează un look simplu, versati.

Ochelarii de soare dreptunghiulari – potriviți persoanelor cu fața rotundă.

Ochelari de vedere în tendințe

Ochelarii de vedere sunt un dispozitiv medical și trebuie executați în urma unui consult oftalmologic tocmai cum sugerează prescripția medicului oftalmolog sau a optometristului.

Este foarte important ca atunci când alegeți ramele pentru ochelari vedere să aveți în vedere forma feței, întrebuințarea ochelarilor (permanenți sau pentru citit/calculator), caracteristicile sistemului optic al ochelarilor, și, dacă sunteți o persoană pasionată de modă, de tendințele în curs, pentru că și confortul este important.

Alege rame ochelari vedere potrivite care să te ajute la corecția vederii pe termen lung. O ramă nepotrivită poate face mai mult rău decât bine. Rama ochelarilor de vedere sprijină lentilele și trebuie să fie una trainică. Ramele cu cadru complet sunt foarte rezistente, lentilele sunt fixate bine, ramele cu jumătate de cadru nu limitează câmpul vizual al ochelarilor de vedere atunci când privesti în jos și sunt estetice, iar lentilele fără ramă denotă eleganță, sunt ușoare și arată foarte bine. 

Ochelarii de vedere cu dioptrii pot să conțină diverse tratamente de protecție, precum ochelarii cu protecție împotriva luminii albastre (protecție PC) sau ochelari pentru protecție UV, însă scopul principal al lentilelor acestora este corectarea vederii.

Ca și în cazul ochelarilor de soare, ochelarii aviator par să nu se demodeze niciodată, fiind mereu în topul preferințelor. Fie că alegi deja consacratul model tip lacrimă sau cel oversized, acest stil de ochelari de vedere este ușor de purtat pe orice tip de față, completează ușor orice ținută, fie ea casual, elegantă sau sport.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close