Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cum organizez o petrecere pentru copii de neuitat

Cum organizez o petrecere pentru copii de neuitat

Divertismentul de calitate, adaptat în funcție de vârsta copiilor, este un detaliu esențial pentru orice petrecere de copii. Cu cât timp înainte ar trebui să planific petrecerea pentru copii?

Cum organizez o petrecere pentru copii de neuitat
de Georgiana Adam    |    18 Mai 2021   •   12:20

Cu cât mai devreme, organizezi petrecerea copilului, cu atât mai bine. Uneori poate fi dificil ca toate persoanele pe care dorim să le invităm la petrecere să fie libere într-o anumită zi a săptămânii.

Încearcă să faci invitațiile cu cel puțin două săptămâni înainte de eveniment, altfel s-ar putea să întâmpini probleme (de exemplu, unul dintre prieteni poate organiza o scurtă excursie cu familia exact în același weekend). Ai grijă să primești confirmările din partea invitaților cu o săptămână înainte de eveniment.

Am nevoie de un animator

Dacă dorești să organizezi o petrecere de neuitat, fără prea mari bătăi de cap, atunci DA! Cel mai probabil nu vei putea întâmpina invitații, să tai tortul sau să servești băuturi răcoritoare în timp ce supraveghezi copiii și încerci să te asiguri că se distrează.

Animatorii de petreceri pentru copii de la Dizemanepe, știu ce îi distrează pe copii! Divertismentul de calitate, adaptat în funcție de vârsta copiilor, este un detaliu esențial pentru orice petrecere de copii.

Super Eroii, Prințesele, personajele de petrecere și mascotele au devenit foarte populare la evenimentele organizate pentru cei mici. Aceștia se asigură că pe durata petrecerii toată lumea se joacă și se distrează pe cinste! Sărbătoritul sau sărbătorita va fi, bineînțeles, în centrul atenției!

Cum să aleg un animator

În mod ideal, poți vizita mai întâi pagina web pentru animatori petreceri copii, pentru a vedea serviciile oferite, personajele pe care le poți alege, recenziile altor clienți, poze de la petrecere și să îți faci o idee în privința costurilor.

Este important ca animatorul pentru petrecerea copilului tău să aibă experiență - să fie pregătit cu jocuri și concursuri care să-i atragă pe cei mici, dar să fie gata să improvizeze în cazul în care petrecerea se desfășoară într-un cadru mai deosebit (un loc de joacă, un spațiu cu tobogan gonflabil, într-un parc).

Un animator priceput își pregătește programul de distracție în funcție de media de vârstă a copiilor de la petrecere. El știe că jocurile și activitățile pentru copiii mai mici trebuie să fie foarte diverse, să fie amuzante și să aibă reguli mai simple.

De asemenea, animatorul știe că prichindeii iubesc baloanele modelate, pictura pe față și tatuajele colorate, așa că va veni pregătit cu recuzita necesară. Copiii mai mari au nevoie de un alt tip de distracție - pe ei îi atrag provocările, jocurile cu dificultate crescută și concursurile antrenante.

Presară puțină magie

Copiii au peste 3 ani? Atunci poți să te gândești deja să inviți un Magician la petrecere! Acesta va susține un spectacol interactiv, cu trucuri magice pe placul copiilor - cu animăluțe de pluș, cărți de joc, baghete, dispariții, iluzii, glume (adaptate în funcție de vârsta copiilor). Chiar și adulții vor fi încântați de acest moment de divertisment! Toată lumea participă și se distrează!

Hmm, o Piñata

Piñata este un detaliu important al unei petreceri reușite. Ele sunt potrivite indiferent de vârsta sărbătoritului sau sărbătoritei, iar modelele care se pot realiza sunt, practic, infinite. Surprinde-i pe cei mici cu acest moment de spargere a pinatei!

Aceasta e umplută cu bomboane, ciocolățele, bezele, jeleuri, mici jucării - într-un cuvânt, cu toate acele lucruri pe care copiii își doresc să le primească la petrecere, așadar merită luată în considerare.

Ce mâncare ar trebui să servesc

Alege alimente ușor de preparat și de servit. Decorează platourile cu gustări în așa fel încât să fie atractive pentru cei mici. Iată câteva idei:

  • taie sandvișurile în forme drăguțe, folosind forme de prăjituri
  • pregătește platouri pline de culoare cu fructe și legume (roșii, castraveți, ardei, morcovi, pepene, mere, portocale, banane, ananas, piersici)
  • încearcă frigăruile aperitiv (cu șuncă, cașcaval, măsline, roșii, castraveți, brânză, chifteluțe)

Însă… indiferent ce ai alege să le servești copiilor, nu uita de cel mai important lucru - Tortul! Este unul dintre cele mai așteptate momente ale petrecerii!

Unde să organizez petrecerea

Dacă ai o casă încăpătoare, în care se pot juca copii invitați la petrecere, atunci și o petrecere acasă poate ieși minunat! Pentru zilele călduroase din timpul anului, ia în calcul organizarea petrecerii la un restaurant cu terasă, la un loc de joacă, la piscină sau chiar într-un parc. Important este să te gândești cum ai dori să arate petrecerea și să stabilești locația în funcție de ceea ce vrei să le oferi invitaților.

Cum să vă luați la revedere

La finalul evenimentului ar fi frumos ca sărbătoritul sau sărbătorita să-i mulțumească fiecărui prieten că a venit la petrecere (în cazul în care este vorba de o zi aniversară sau onomastică). De asemenea, copii sunt încântați când pleacă de la petrecere cu câte un mic cadou.

De acest detaliu se poate ocupa animatorul invitat la petrecere, care va modela din baloane pisicuțe, cățeluși, săbii, puști, inimioare, baghete, ursuleți, cu care copiii se joacă la petrecere și pe care le pot lua acasă, să-și amintească de super petrecerea la care au participat!

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close