Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cum să scapi de petele de soare apărute vara asta, cu un produs românesc

Cum să scapi de petele de soare apărute vara asta, cu un produs românesc

O fabrică din Timișoara a găsit însă soluția depigmentării tenului și a produs o gamă de cosmetice care elimină până la 70% din petele maronii în doar câteva săptămâni de folosire.

Cum să scapi de petele de soare apărute vara asta, cu un produs românesc
de Georgiana Adam    |    26 Iul 2021   •   17:31

Petele pigmentare­ apar datorită nivelului ridicat de melanină, pigmentul natural al pielii. De cele mai multe ori expunerea la soare fără protecție corespunzătoare provoacă excesul de melanină și astfel apar acele pete maronii în special pe față și decolteu.

Cu toate că sunt inofensive, aceste pete arată inestetic, se acoperă greu cu produse de make-up și își intensifică culoarea dacă nu sunt tratate.

O fabrică din Timișoara a găsit însă soluția depigmentării tenului și a produs o gamă de cosmetice care elimină până la 70% din petele maronii în doar câteva săptămâni de folosire.

Momirov Cosmetics este o companie românească producătoare de cosmetice care a câștigat încrederea a mii de femei din țară cu produsele antirid pe bază de aur și acid hialuronic iar anul acesta a lansat gama depigmentantă Lumiere, formată din două produse.

Serul și crema depigmentante Lumiere reprezintă necesarul pentru estomparea petelor maronii, indiferent de proveniența acestora. Ingredientul activ este Melavoid ®, un mix natural din plante care conform studiilor clinice poate estompa până la 63% din petele pigmentare ale tenului.

Împreună cu celelalte ingrediente, acidul kojic, acidul hialuronic, Vitamina E, Vitamina C și uleiul de jojoba reușește să estompeze petele chiar de la primele aplicări în funcție de vechimea acestora.

Tiana Momirov, fondatoarea companiei spune că: „Am creat aceste produse la începutul anului în urma cererii mari venită de la clientele noastre.

Acum, odată cu întoarcerea din concediu, observăm că tot mai multe persoane reclamă apariția petelor pigmentare chiar dacă au folosit crema cu SPF atunci când s-au expus la soare.

Într-adevăr soarele este tot mai puternic și folosirea unei creme cu SPF 50+ este necesară nu doar atunci când mergem la plajă ci pe tot parcursul zilei dacă ieșim din casă.

Noi recomandăm începerea folosirii produselor depigmentante după concediu, atunci când știm că nu urmează să ne mai expunem la soare pe perioade lungi de timp.

Produsele se folosesc doar seara și peste zi se aplică o cremă cu SPF50+ atât pe perioada depigmentării cât și după pentru menținerea rezultatelor. (...)

Am avut cliente cu pete apărute anul acesta care au scăpat de ele în doar două săptămâni și altele care au fost nevoite să folosească produsele Lumiere timp de doua-trei luni până au ajuns la un rezultat satisfăcător pentru că petele aveau vechime de câțiva ani. Cu cât sunt tratate mai repede cu atât obținem rezultate mai rapide și mai vizibile.”

Setul depigmentant Lumiere poate fi comandat online pentru doar 188 lei cu transport gratuit prin curier rapid atât pe site-ul companiei cât și la telefon 0752 2626 646.

 

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close