Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Scaune auto pentru siguranța copilului, de la Nichiduță

Scaune auto pentru siguranța copilului, de la Nichiduță

Plecarea în vacanță sau transportul celor mici pe o distanță scurtă necesită un scaun auto. Acesta oferă mai mult confort copilului și totodată mai multă siguranță

Scaune auto pentru siguranța copilului, de la Nichiduță
de Georgiana Adam    |    16 Aug 2021   •   12:47

În funcție de greutatea celui mic ai de ales între cele fixe pe un anumit număr de kilograme sau cele reglabile pe care le poți utiliza la mai multe vârste. Ai la dispoziție o gamă largă de scaune auto pentru siguranța copilului, de la Nichiduță.

Nichiduță este un magazin online ce dispune de o varietate de produse pentru cei mici și proaspetele mămici. În cele peste 100.000 de produse poți găsi de la jucării, până la hrană pentru bebeluși și copii, articole pentru camera copilului și pentru gravide. De asemenea, magazinul online cuprinde și scaunele auto - atât de importante pentru transportul copilașului în siguranță.

Categoria de scaune auto include scaunele fixe, reglabile, accesorii pentru scaune, înălțătoare auto și scaune cu isofix. Putem spune că vanzarea de scaune creste in timpul vacantelor, când părinții se orientează către călătorii lungi cu cei mici. Tot pe perioada vacanțelor, în special vara, copiii au posibilitatea să viziteze locuri inedite și peisaje deosebite, de pe scaunul din spate. Iarna ei se pot bucura de peisajele reci și copacii plini de zăpadă, având un confort sporit și o siguranță maximă.

Scaunele auto se găsesc într-o gamă largă și pot fi ajustabile

În caz contrar, poți apela la scaunele auto de la 0-13 kg, de la 0-18 kg, de la 0-25 kg, 0-36, de la 9-25 kg, de la 9-36 kg, de la 15-36 kg sau cele isofix. Sistemul de fixare isofix oferă o siguranță maximă în toate etapele de folosire. Acestea au o stabilitate dublă și se pot utiliza încă de la primele zile de viață ale nou-născutului. Scaunele cu isofix au o densitate maximă și asigură o poziție lombară corectă.

Confortul copilului și siguranța sa sunt pe primul loc atunci când vine vorba de plecarea într-o călătorie. Fie că vorbim de un drum scurt prin oraș sau de o călătorie lungă prin țară, în orice caz pot apărea incidente. Scaunele auto nu permit mișcările bruște ale copilului și asigură fixarea sa pe o perioadă lungă. Odată cu punerea copilului în aceste scaune, problemele că ar putea pica sau să fie aruncat din cauza frânelor, vor dispărea.

Magazinul online Nichiduță le oferă părinților numeroase produse dintre care pot alege, pe lângă scaunele auto. Poți opta pentru cărucioarele copiilor, accesorii pentru camera lor, jucării de exterior, produse pentru igienă și îngrijire, pentru grădiniță și școală, haine sau încălțăminte. Pentru plimbările prin parc ai de ales între triciclete, mașinuțe electrice, karturi cu pedale, mașinuțe cu pedale, săniuțe, hoverboard-uri, biciclete, premergătoare, role, vehicule fără pedale sau skateboard-uri.

Articolele disponibile sunt atât pentru cei la început de drum, cât și pentru cei mai experimentați în plimbările din aer liber. Comandă online articole pentru cei mici și scaune auto pentru siguranța copilului, de la Nichiduță! Ai posibilitatea de a discuta cu un reprezentant prin intermediul formularului de contact, la numărul de telefon de pe site sau prin adresa de e-mail [email protected].

×
Subiecte în articol: scaune auto nichiduta siguranta
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close