Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Servicii de colantări auto în București. Cât te costă să îți colantezi mașina

Servicii de colantări auto în București. Cât te costă să îți colantezi mașina

Vrei să știi unde poți beneficia de cele mai bune servicii de colantări auto în București, ce presupune o astfel de procedură, dar și cât te costă să îți colantezi mașina? Astăzi îți răspundem la toate întrebările.

Servicii de colantări auto în București. Cât te costă să îți colantezi mașina
de Georgiana Adam    |    20 Noi 2023   •   14:01

Te-ai gândit vreodată că ți-ai dori ca mașina ta să aibă o altă culoare, dar știi că procesul de revopsire este migălos, dificil și costisitor? Atunci apelează cu încredere la o alternativă și alege varianta colantării! Automobilul tău va arăta incredibil, te vei simți de parcă ai cumpărat unul nou.

Prețuri pentru servicii de colantări auto în București

Trebuie să știi, în primul rând, că serviciile de colantări auto din București au și un rol practic deosebit. Nu este vorba doar despre design, despre o culoare sau o grafică nouă aplicată pe capota mașinii și pe alte elemente, deși acestea sunt și ele extrem de apreciate de către șoferi.

Atunci când aplici o folie auto în București, la atelierul Enzo Detailing, ai grijă să îți protejezi caroseria împotriva zgârieturilor și factorilor externi (rugină, rășină de copaci, excrementele păsărilor, ciobituri de la pietricele, sarea împrăștiată de autorități pe șosele).

Dacă dorești să îți păstrezi mașina impecabilă pe o durată mai mare de timp, dar fără să îi schimbi design-ul, atunci trebuie neapărat să o colantezi cu o folie de protecție PPF transparentă. Aceasta protejează mașina de toate lucrurile dăunătoare menționate anterior, dar mai oferă în plus un lucru extraordinar: elimină cu succes o parte din coaja de portocală din lacul mașinii.

Această variantă de colantare a mașinii în folia de protecție PPF transparentă protejează și dă un luciu special vopselei originale a mașinii.

Mai există, desigur, și alte avantaje ale procedurilor de colantări auto în București:

  • Varietatea impresionantă de nuanțe din care poți alege ce culoare dorești să aibă mașina pe care o conduci.
  • Posibilitatea de imprimare grafică și personalizarea colantului pe care îl aleși pentru mașina ta (reclame, imagini, text).
  • În caz de accident, nu mai trebuie să îți fie frică că va fi o diferență sesizabilă de nuanță între elementul lovit și restul mașinii. Asta deoarece colantul nu își va pierde din intensitatea culorii inițiale, pe parcursul timpului.
  • Costul este unul semnificativ mai redus în comparație cu o revopsire totală a mașinii efectuată într-un centru de calitate.
  • Ai posibilitatea de a colanta doar anumite elemente ale caroseriei (ornamente geamuri, plafon, faruri, stopuri, embleme).

Ce avantaje îți oferă o folie PPF?

Folia de protecție transparentă (folie PPF) este un material premium care se poate aplica pe anumite elemente de caroserie sau chiar pe întreaga mașină, în funcție de nevoile clientului. Acest material oferă o protectie completă cu o durata de viață de 9 ani de zile, fără ca folia să se îngălbenească sau să sufere alte modificări modificari de structură, formă sau rezistență.

De asemenea, folia are efect de autoregenerare pentru zgârieturi medii și fine. În cazul unor zgarieturi mai adânci, provocate poate în urma unei acroșări în trafic sau într-o parcare, atunci această folie PPF poate fi schimbată de specialiștii Enzo Detailing doar pe elementul auto care a fost afectat, iar vopseaua rămâne intactă.

Dacă nu dorești să colantezi mașina pe de-a întregul, dar ai nevoie să protejezi anumite elemente sensibile ale automobilului, atunci poți să alegi doar o folie de protecție pentru faruri și stopuri sau doar do folie de protecție transparentă pentru parbriz.

După ce știi foarte clar ce anume ai nevoie, intră aici pe site, vezi toate detaliile despre serviciile oferite, apoi programează-te ca să primești o ofertă personalizată și un cost total al întregii operațiuni, în funcție de nevoie și dorințele tale.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close