Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Alege servicii funerare la cele mai înalte standarde de calitate

Alege servicii funerare la cele mai înalte standarde de calitate

Casa Funerara Luca este compania de pompe funebre care te poate sprijini în momentele dificile în care te confrunți cu pierderea unei persoane dragi.

Alege servicii funerare la cele mai înalte standarde de calitate
de Georgiana Adam    |    23 Iul 2021   •   12:41

Casa Funerară Luca oferă servicii funerare profesionale, avantajoase și adaptate conform cu cerințele și dorințele clienților. Seriozitatea, devotamentul și profesionalismul echipei noastre sunt principalele aspecte pe care ne bazam în toate colaborările cu familiile care apelează la noi, iar serviciile și pachetele puse la dispoziție sunt variate și îndeplinesc nevoile tuturor clienților noștri.

De asemenea, poți apela la consultanta în vederea alegerii unui pachet potrivit deoarece oamenii de la Casa Funerara Luca dețin o experiență vasta în domeniu, iar tu poți lua cele mai bune decizii.

În ceea ce privește disponibilitatea, vă stam la dispoziție non stop cu servicii funerare de excepție, întrucât vei regăsi de fiecare data oamenii potriviți care să te îndrume.

Vei beneficia de un raport calitate-preț foarte bun, dar și de promptitudine maxima, întrucât organizarea unei înmormântări devine mult mai simpla. Te invitam pe site-ul nostru pentru a vizualiza ofertele și detaliile care te interesează sau ne poți suna direct.

Pachete funerare avantajoase

Punem la dispoziția clienților noștri, diverse pachete funerare, foarte avantajoase, astfel încât orice familie să poată organiza o ceremonie de înmormântare. Pachetele noastre sunt complete și includ toate aspectele esențiale și necesare pentru o astfel de situație.

Avem o gama diversificata de opțiuni deoarece dorim să ne adaptam tuturor posibilităților și putem aduce în vedere pachete clasice domiciliu, pachete deces spital, standard domiciliu, funerar ritual, pachet funerar pentru pensionari, dar și pachete speciale, cum ar fi cel Ambasador, Triumf sau President.

În plus, dispunem de pachete de servicii funerare pentru incinerare complete. Poți vizita site-ul nostru pentru a obține mai multe detalii cu privire la conținutul pachetelor, însă iți aducem în vedere faptul că orice tip de pachet poate fi personalizat conform cu cerințele și nevoile pe care le ai.

Experiență și profesionalism

Echipa de la Casa Funerara Luca deține o experiență vasta în pompele funebre, iar profesionalismul, seriozitatea și respectul fata de fiecare familie nu lipsesc niciodată.

Ne ocupam de oferirea unor servicii complete, inclusiv de preluarea, manipularea, constatarea decesului, îmbălsămare, toaletare, dar și de transportul funerar pentru cel decedat. Compania noastră te poate îndrumă pe tot parcursul colaborării pentru a fi mulțumit de fiecare aspect în parte.

Calitate și preturi bune

De asemenea, standardele de calitate sunt înalte pentru serviciile și produsele pe care la avem la dispoziție, iar raportul calitate-preț este unul excepțional.

Totodată, preturile pot varia de la un pachet la altul în funcție de tipul acestuia și de conținut, însă poți obține și pachete funerare gratuite cu talonul de pensie, astfel că restituim familiei banii din ajutorul de deces sau înmormântare.

Astfel că pachetele noastre funerare se regăsesc accesibile, întrucât orice familie să poată organiza o ceremonie, indiferent daca aducem în vedere pachetul funerar gratuit, cu un buget mai redus sau cel de lux.

Consultanta la orice ora

La Casa Funerara Luca poți solicita consiliere oricând ai nevoie, fară a plati nimic în plus, astfel că ne poți suna oricând deoarece echipa noastră este disponibila non stop pentru a vă oferi îndrumarea necesara.

Ai încredere în profesioniști și poți beneficia de recomandări utile pentru alegerea unui pachet potrivit.

Afla mai multe detalii

Nu ezita să accesezi site-ul nostru pentru a afla mai multe detalii despre serviciile pe care le oferim, pachete funerare, incinerări sau diverse produse, întrucât economisești timp, în detrimentul deplasărilor fizice.

Totodată, ne poți contacta direct daca dorești mai multe informații, iar echipa noastră iți vă raspunde cu maxima promptitudine la orice neclaritate.

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close