Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Sfaturi pentru decorarea cu flori artificiale

Sfaturi pentru decorarea cu flori artificiale

În ultimii ani, decorarea cu flori artificiale a devenit o tendință pură. O modalitate de a avea două aspecte importante în permanență acasă.

Sfaturi pentru decorarea cu flori artificiale
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Sep 2023   •   16:57

Pe de o parte, acele note de căldură și culoare tipice florilor. Și, pe de altă parte, că sunt întotdeauna în stare perfectă. O altă atracție se adaugă versatilității și ușurinței de întreținere. Finisajele sale s-au schimbat substanțial față de trecut.

A dispărut ideea că florile artificiale nu sunt nici adevărate, nici naturale din punct de vedere estetic. Astăzi, este posibil să avem unele care să ne facă să ne îndoim dacă este sau nu o floare naturală. Și tocmai aceasta este ideea și realizarea decorului cu flori artificiale.

Este clar că prezența florilor proaspete acasă este ideală. Totuși, dacă avem puțin timp să le avem în stare perfectă, decorarea cu flori artificiale poate fi alternativa noastră perfectă. O modalitate de a putea conta pe acel strop de natură pentru a pune un accent deosebit în casa noastră.

Dar nu este doar o resursă pentru cei care sunt rar acasă sau au disponibilitate limitată în timp. Decorarea cu flori artificiale este, de asemenea, ideală pentru a adăuga culoare unui spațiu în lunile reci. Cele în care temperatura ne lipsește de un număr bun de flori pe care le putem recrea datorită propunerilor artificiale.

Din acest motiv și dacă intenționați să decorați cu flori artificiale, astăzi vrem să vă oferim câteva sfaturi.

Fii clar cu privire la aspectul final, primul pas pentru a decora cu flori artificiale

Când căutăm inspirație pentru a decora cu flori artificiale, propunerile se ridică vertiginos. Dacă folosești Pinterest, te vei fi îndrăgostit de cel puțin cinci compoziții diferite ca aspect și culori. Ei bine, deși această rețea este perfectă pentru a trezi creativitatea, este esențial să nu te lași dus de impulsuri. Definirea stilului unui aranjament de flori artificiale este esentiala pentru a obtine acel aspect natural de flori. Așadar, să ne amintim trei chei: echilibrul între plantele alese și culorile acestora, varietatea în folosirea florilor și diferitele volume, conform elefunstore.ro

Alege flori artificiale cat mai naturale

Când alegem să decoram cu flori artificiale, facem acest lucru pentru un aranjament cu spirit de durată. Și a face asta se întâmplă pentru că pare cât se poate de firesc. Ceva ce se realizează prin pariarea pe flori artificiale de calitate care să simuleze pe cât posibil omologul lor natural.

Așezați-le într-un loc în care primesc lumină naturală

Un mic truc foarte util. Lumina naturală va oferi florilor noastre artificiale o naturalețe extrem de decorativă. Un punct de rafinament strălucit pe care, atenție, nu îl putem confunda cu niciun alt aspect. Nu vorbim de soare direct, deoarece acest lucru va deteriora florile noastre artificiale. Luminozitatea unui spațiu este, în sine, suficientă.

Schimbați-și locația din când în când

Deoarece decorarea cu flori artificiale nu are o dată de expirare, mutarea acestora este esențială. Ne va permite să ne jucăm cu ele ca un alt accesoriu decorativ în casă. Și, chiar dacă am făcut o anumită compoziție pentru sufragerie sau bucătărie, poate fi un joc incredibil pentru a decora alte camere din casă.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close