Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Sloturile online explicate pe înțelesul tău

Sloturile online explicate pe înțelesul tău

Nu există nicio îndemânare în a trage mânerul sau a apăsa butonul atunci când joci sloturi într-un cazinou tradițional sau online.

Sloturile online explicate pe înțelesul tău
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Iun 2022   •   13:43

Știind cum gadgetul plătește pentru toate obiectivele tale este ceva ce poți gestiona. Te vei bucura mai bine de întâlnirea ta dacă ai informații la care să te gândești

Sloturile progresive sunt distribuite în același mod ca și sloturile obișnuite; singura variație este în ceea ce privește plățile. Valoarea jackpoturilor progresive ale sloturilor progresive este mereu în creștere. Avantajele unui slot machine progresiv sunt adesea demonstrate pe un panou mare în cazinourile tradiționale, precum și pe un ecran în cadrul unui casino online. Într-un cazinou obișnuit, aceste panouri sunt agățate în interiorul băncii de aparate care se pot găsi în toată unitatea.

Aparatele de joc progresive sunt fără îndoială un număr predeterminat de aparate care sunt legate între ele. Acestea nu sunt obligate să rămână în același post. Ele sunt de obicei legate de alte cazinouri, fie că sunt tradiționale sau online. Atunci când un jucător plasează un pariu, o parte din acesta este legată de jackpotul progresiv.

Alegeți-vă cu grijă slotul

Primul lucru pe care trebuie să îl înțelegeți este că nu există două sloturi la fel. Nu numai că aparatele diferite vin cu teme, coloane sonore, caracteristici și simboluri suplimentare diferite, dar toate au și rate diferite de rentabilitate a jucătorului (RTP). Merită să optezi pentru un joc cu o rată RTP mare, așa că verifică % RTP la cazinoul online înainte de a începe să joci.

Este o idee bună să parcurgeți tabelul de plată înainte de a începe să jucați orice slot machine. Acest lucru se datorează faptului că este important să înțelegeți cum funcționează elementele jocului selectat, dacă doriți să câștigați mult la sloturi. Tabelul de plată enumeră toate simbolurile din joc, precum și cât valorează acestea dacă ești suficient de norocos să le aliniezi.

Tabelul de plată vă va spune, de asemenea, dacă jocul are caracteristici suplimentare, cum ar fi simboluri multiplicatoare, simboluri wild, simboluri scatter sau simboluri bonus. Dacă apar simboluri bonus, jocul va declanșa o rundă bonus, în care este posibil să puteți câștiga recompense suplimentare, cum ar fi bani sau rotiri gratuite.

Managementul banilor

Gestionarea înțeleaptă a banilor este cea mai importantă parte a oricărui joc de cazino și, de asemenea, cea mai dificilă parte a jocului la aparate. Chiar și la aparatele cu sume mici, suma de bani implicată se ridică rapid. Un jucător dedicat de sloturi la un aparat care joacă pe credite poate obține cu ușurință 600 de trageri pe oră.

O metodă de gestionare a banilor este de a vă împărți bankroll-ul de sloturi pentru o zi în bankroll-uri pentru sesiuni mai mici. Dacă, de exemplu, ați luat 100 de lei pentru o experiență la aparat, alocați 20 de lei pentru fiecare jumătate de oră. Alegeți un aparat unde puteți paria puțin și jucați cei 20 de lei o singură dată. Dacă ați primit mai mult de 20 de lei în câștiguri, puneți în buzunar surplusul și jucați cu cei 20 de lei inițiali. La sfârșitul unei jumătăți de oră, puneți în buzunar tot ce a mai rămas și începeți o nouă sesiune cu următorii 20 de lei.

Dacă în orice moment se epuizează cei 20 de lei originali pentru acea sesiune, sesiunea s-a încheiat. Terminați acea jumătate de oră cu o plimbare, o gustare sau o băutură până când este timpul pentru o nouă sesiune. Nu vă întoarceți la banii pe care i-ați încasat deja.

Acest lucru poate părea rigid, dar jucătorii care nu folosesc o tehnică de gestionare a banilor prea frecvent continuă să pompeze bani în aparat până când își pierd întregul bankroll. Procentele garantează că cazinoul va fi câștigător pe termen lung, dar blocați o parte din bani pe parcurs și veți ieși mai des din cazinou cu bani în mână.

Există mult mai mult decât se vede cu ochiul liber la aparatele de sloturi. Dar dacă înveți cum se joacă la ele, poți folosi câteva strategii care te-ar putea ajuta să câștigi jackpot-ul.

Nu vă lasați păcăliți de aranjarea sloturilor în cazinou

Sigur, cazinourile au o anumită metodă atunci când vine vorba de plasarea sloturilor, dar fiecare dintre ele este diferită și nu este ceva ce poate fi înțeles dintr-o singură privire sau frază. Mai mult, folosind tehnologia de astăzi, aceștia pot ajusta plata unui aparat cu o singură apăsare de buton. Așadar, gândiți-vă de două ori înainte de a o întreba pe acea hostess drăguță unde ar trebui să jucați.

Dacă tot suntem la acest subiect, ideea unui aparat "fierbinte" sfidează, de asemenea, logica. Un slot machine este similar cu o pereche de zaruri în ceea ce privește funcționalitatea.

Poate că aveți impresia că după ce ați aruncat patru șase la rând, probabil că nu veți mai obține un alt șase, dar, cel mai probabil, este la fel de probabil ca șase să apară din nou ca orice alt număr. Cu fiecare aruncare, zarurile o iau de la capăt. Și la aparatul de joc este la fel.

Ai grijă la maniere

Deși cazinourile sunt locuri propice pentru hedonism, asta nu înseamnă că nu trebuie să păstreze un anumit nivel de politețe. În general, regulile de etichetă ale oricărui cazinou sunt destul de logice.

Dacă vedeți o jachetă pe un scaun sau dacă un scaun este împins de un aparat, este luat. Nu îl folosiți. Vei ajunge doar în mijlocul unei confruntări când persoana se va întoarce de la baie.

Nu jucați mai mult de unul sau două aparate deodată. Iar dacă cazinoul este cât de cât aglomerat, jucați doar la unul singur. Nu stricați distracția altcuiva cu apetitul dvs. insațiabil de a apasă pe buton.

Dacă vezi că cineva obține un jackpot care ar fi trebuit să fie al tău, nu te agita: Nu există așa ceva. Fiecare calculator trece prin mii de combinații în fiecare minut, iar probabilitatea ca tu să fi apăsat butonul exact la acea sutime de secundă este incredibil de mică. Mai rău decât șansele ca tu să pleci cu un portofel capitonat!

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close