Antena 3 CNN Economic Conținut plătit TRANSCAR SRL – servicii europene de transport pasageri intern și internațional!

TRANSCAR SRL – servicii europene de transport pasageri intern și internațional!

Oferim servicii europene de transport pasageri atât în țară cât și în străinătate. Deținem autocare și microbuze moderne, sigure și foarte elegante dotate cu aer condiționat, toalete on board, instalații de iluminat pentru citit, sistem Wi-Fi, sistem de sonorizare cu DVD, etc.

TRANSCAR SRL – servicii europene de transport pasageri intern și internațional!
de Georgiana Adam    |    28 Apr 2021   •   09:00

Șoferii cu care colaborăm sunt profesioniști, au foarte multă experiență și sunt foarte încântați de ceea ce fac!

Ce tip de servicii de transport puteți contracta cu compania TRANSCAR SRL?

Pentru că avem peste 18 ani de experiență în acordarea de servicii de transport de foarte bună calitate am pregătit pentru dumneavoastră o gamă foarte variată de oferte. Cele mai importante servicii pe care le puteți contracta cu noi sunt următoarele: închirieri autocare, inchirieri microbuze, servicii pentru transport angajati, servicii pentru transport la aeroport, servicii de preluare de la aeroport, transport copii, etc.

De la noi puteți închiria autocare moderne marca Mercedes, Isuzu sau Iveco. Capacitatea lor este diferită în funcție de solicitări, 29,52 sau 55 de locuri. Prețurile includ contravaloarea combustibilului, șoferul și contravaloarea asigurărilor.

Avem puncte de lucru în mai multe localități: București, Ilfov, Alexandria, Roșiori de Vede, Videle, Turnu Măgurele și Zimnicea. Dacă totuși locuiți într-o altă localitate, ne puteți contacta fără probleme pentru că există posibilitatea de a avea soluții avantajoase și pentru dumneavoastră. Nu ne limităm să realizăm doar lucrurile simple. Pentru noi este important ca toate persoanele care doresc să colaboreze cu noi să găsească soluția cea mai bună pentru transport și să fie foarte mulțumite de oferta noastră.

Servicii de transport angajați

Nu suntem specializați doar în furnizarea de servcii de transport pasageri și inchirieri autocare pentru evenimente, ocazii speciale sau excursii. Putem concepe o ofertă foarte bună și pentru companiile care au nevoie de transport pentru angajați în interiorul orașului sau în afara acestuia. Dacă ați deschis de curând o companie în afara orașului și dacă doriți să le oferiți salariaților posibilitatea de a ajunge la servici mult mai comod, vă putem închiria microbuze sau autocare pentru acest lucru fără probleme chiar acum.

De asemenea, dacă aveți nevoie de transport pentru anumite afaceri în țară sau în străinătate, sau de transport la aeroport sau chiar și transport ecumenic, ne puteți, de asemenea, contacta tot pe noi cei de la TRANSCAR SRL. Avem oferte bune și în acest domeniu!!

Servicii de transport pentru evenimente speciale

Pentru că flota noastră de microbuze și autocare este foarte modernă furnizăm servicii de transport persoane pentru evenimente deosebite, nunți, botezuri, conferințe, excursii pentru copii, excursii pentru adulți, întruniri, petreceri pentru absolvire liceu sau facultate, etc.

Oferim inclusiv servicii de transport copii la și de la grădiniță, școală, afterschool sau liceu pentru localitățile unde acestea se află la distanțe mari de casele copiilor.

Pe site-ul de prezentare al companiei noastre aveți toate datele de contact, număr de telefon sau mail precum și un formular special pe care îl puteți completa acum. În foarte scurt timp vă comunicăm dacă avem dispinibil un autocar sau un microbuz la data evenimentului organizat de dumneavoastră.

Sperăm să începem împreună o colaborare frumoasă cât mai CURÂND!!

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close