Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Unghii cu gel, o adevărată abilitate artistică

Unghii cu gel, o adevărată abilitate artistică

Modelarea unghiilor cu gel nu mai este doar o tendință, ci este o parte naturală a unui aspect bine îngrijit pentru multe femei.

Unghii cu gel, o adevărată abilitate artistică
de Georgiana Adam    |    12 Ian 2023   •   11:02

Poți observa unghii cu gel cu aspect complet natural, precum și modele elaborate care mărturisesc adevărata abilitate artistică. Aceste variații sunt probabil motivul principal pentru care aceste unghii devin din ce în ce mai populare. Termenul de unghii cu gel se referă la unghiile care sunt întărite și împodobite cu o tehnică specială. Cu această metodă, pe suprafața unghiei este întins un gel unghii care reacționează fie la lampa UV, fie la lampa LED. Unghiile cu gel se aplică în mai multe straturi, atingându-se un nivel deosebit de ridicat de stabilitate și se măresc posibilitățile de modelare ulterioară a unghiilor.

Cum se aplică unghii cu gel?

Culorile sub formă de gel unghii lichid se aplică înainte ca acesta să se întărească, ceea ce face ca opțiunile de design să fie extrem de versatile. Se face distincție între varianta artificială a unghiilor acrilice și unghiile tipice cu gel, care, însă, pot fi modelate și cu un gel la care s-a adăugat polygel. După uscare, unghiile pot fi apoi îngrijite și modelate în mod normal. Ele sunt adesea sigilate cu un gel special care repara denivelările și adaugă o anumită strălucire care, de asemenea, sigilează totul. Deoarece unghiile naturale continuă să crească în mod natural, după un anumit timp trebuie să reumpli cu gel patul unghiei.

Gelul pentru unghii poate fi aplicat atât pe unghiile naturale, cât și pe cele artificiale. Se folosește așadar atât pentru întărirea unghiilor naturale, cât și pentru modelarea cu gel unghii. Femeile care au în mod natural unghiile casante sau decolorate, îl pot folosi pentru a remedia situația. Cu un design potrivit (de exemplu, manichiura franțuzească), aceste unghii nu se pot deosebi de unghiile naturale. De asemenea, are avantaje față de unghiile acrilice lipite: durează mai mult, sunt mai rezistente la rupere și pot fi modelate mult mai ușor.

Cumpără gel unghii pentru acasă

Cel mai simplu și mai sigur mod de a obține unghii artificiale frumoase cu gel unghii, este fie să mergi la un profesionist la salonul de manichiură, fie să cumperi din magazinul online everin.ro toate ustensilele necesare. Astfel, poți realiza unghii cu gel acasă. Unghiile cu gel arată întotdeauna perfect îngrijite și transmit un aspect bine îngrijit, fără a fi nevoie să fie în mod constant pilite, tratate cu lac de unghii și lustruite. În plus, unghiile cu gel sunt foarte stabile și, mai presus de toate, schimbătoare în designul lor.

Prin urmare, nu sunt doar o alternativă excelentă pentru persoanele cu unghii fragile sau neuniforme, ci și pentru cele care prețuiesc unghiile frumoase din motive estetice. Mersul la salonul de manichiură este consumator de timp și costisitor, mai ales că trebuie să reumpli periodic datorită creșterii naturale. Prin urmare, este necesar să achiziționezi un gel unghii din magazinul online everin.ro.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Netanyahu a convocat Cabinetul de Război, după atacurile Hezbollah
x close