Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Usi de garaj durabile - KNZDoors

Usi de garaj durabile - KNZDoors

Nu de alta, dar singurul intrus care are voie în garajul tau este Moș Crăciun. Iar el folosește hornul.

Usi de garaj durabile - KNZDoors
de Georgiana Adam    |    16 Ian 2024   •   17:16

Alegerea ușii garajului este mai importantă decât crezi. Pentru că aceasta nu trebuie doar să asigure accesul către lucrurile tale cele mai importante, ci să fie și un laitmotiv al durabilității, esteticii și al siguranței. 

Nu de alta, dar singurul intrus care are voie în garajul tau este Moș Crăciun. Iar el folosește hornul.

Acesta este și obiectivul tinerei echipe KNZ Doors (www.knzdoors.ro), pe care îl îndeplinește zilnic, cu desăvârșire: să ofere soluții pentru siguranța locuinței tale, la prețuri competitive, calitate excepțională și servicii remarcabile. Practic, alegi KNZ Doors și te alegi cu longevitate. Și te bucuri și de mai mulți bănuți rămași la finalul lunii.

Echipa KNZDoors se evidențiază printr-o comunicare lină, seriozitate de neîntrecut și experiență prețioasă, dar și prin faptul că pune mult accent pe relația cu clienții și că oferă asistență tehnică de înaltă calitate.

Serviciile acestora îmbină estetica și funcționalitatea, astfel încât să te bucuri zilnic de o experiență confortabilă, practică și sigură. Iar produse ca ale lor, la nimenea! La cel mai bun raport calitate/preț, din materiale alese cu grijă, cu design care să completeze tabloul casei perfecte.

Investește în funcționalitate

Fiecare spațiu este unic, așa cum și fiecare client este unic, însă acest lucru nu îi oprește pe cei de la KNZ Doors să ofere soluții funcționale printr-o abordare personalizată. 

Oferta include o gamă variată de uși de garaj, de la tradiționalele uși manuale, cu detalii clasice și până la uși cu design modern, sisteme avansate de utilizare și funcționare electrică. Serviciile de montajul sunt bine gândite și puse la punct strategic, astfel încât să economisești timp și bani. Acestea se realizează contracost, pe o rază de maxim 100 km în jurul Bucureștiului, iar mentenanța și service-ul sunt asigurate constant de către personalul calificat.

Fie că dorești securizarea garajului personal, fie a clădirii industriale pe care o administrezi, gama de produse marca KNZDoors poate satisface și cele mai aprige cereri.

Ușile secționale sunt alegerea perfectă pentru depozitele industriale și nu numai, mai ales datorită rezistenței și izolării termice superioare. Acestea sunt ca o barieră împotriva vântului și ploilor, nelăsându-le să treacă de ele și nici căldura să scape din interior. De vină sunt panourile de oțel, cu o grosime de 42mm, umplute cu spumă poliuretanică neinflamabilă și cu garnituri elastice și chedere dublate.

Ușile de tip rulou se remarcă prin rezistența la intemperii, siguranță și silențiozitate la rularea covorului de lamele pe ax. Pentru ca atunci când vii nervos de la serviciu, să nu scrâșnești din dinți la auzul porții. Izolația se apropie de cea a unui geam termopan, iar designul poate fi unul elegant, imitând lemnul, în funcție de aspectul exterior al locuinței.

Investește în siguranță

Siguranța este prioritatea numărul 1 pentru tânăra echipă, iar acest lucru se reflectă în tehnologiile avansate pe care le integrează în sistemele de blocare și de control, pentru ca tu să te bucuri de o protecție sporită împotriva efracției.

Mai puțin a Moșului.

Accesul în garaj poate fi facilitat prin numeroase opțiuni de automatizare, iar confortul poate atinge nivelul maxim dacă optezi pentru controlul prin smartphone. Pentru case și generații smart.

Și da, s-au gândit la tot. Nicio pană de curent nu va sta în calea deschiderii ușii, pentru că vei putea acționa manual sistemul. Dar stai fără griji, hoții nu vor ști cum să-l mânuiască.

Deoarece echipa KNZDoors are soluții inovatoare pentru siguranța ta și a familiei tale. Și a comorii pe care o ascundem cu toții în propriile garaje.

Investește în durabilitate

Dacă îți dorești ca investiția ta să fie una pe termen lung, fără să fii nevoit să mai bagi bani în reparații, atunci sigur KNZ Doors este alegerea potrivită.

Pentru că ei dețin cheia către investiții durabile - materiale de calitate, servicii profesionale și mentenanță periodică.

Calitatea materialelor nu înseamnă doar durabilitate, ci și siguranță în fața celor mai extreme condiții meteorologice sau uzurii cotidiene. De aceea, vei putea alege uși de garaj din oțel galvanizat, rezistent la coroziune, sau aluminiu, ușor și durabil.

Timpul de viață al ușii poate crește semnificativ dacă este gresată și verificată periodic. În ajutorul tău vine personalul calificat care va lubrifia componentele și va verifica echilibrarea sistemului.

Pentru ca tu să te bucuri de uși funcționale mereu, care să nu se strice fix când ți-e lumea mai dragă.

Investește în profesionalism

KNZ Doors se impune în industrie prin combinația unică dintre designurile moderne și atrăgătoare, tehnologiile avansate, materialele calitative și serviciile personalizate.

Aceștia își duc rolul de profesioniști până la capăt, oferind consultanță pentru a lua decizia corectă și sfaturi pentru întreținerea corespunzătoare a acesteia, iar experiența lor este pusă pe tavă, pentru a da viață proiectului vieții tale. Așa cum l-ai visat, așa cum ți-l dorești.

Astfel că, alegerea unei uși de garaj de la KNZ Doors nu este doar o investiție în securitatea și funcționalitatea spațiului tău, ci și o dovadă a stilului și atenției tale la detalii.

Recenziile de pe rețelele de socializare vorbesc de la sine și te vor ajuta să iei o decizie asumată, bazată pe experiențele clienților. Așa cum te-ai fi așteptat, toate sunt de 5 stele, arătând astfel profesionalismul, seriozitatea, punctualitatea și responsabilitatea de care dă dovadă întreaga echipă.

Investind în profesionalism, investești, de fapt, în durabilitate, siguranță și calitate. Cu cei de la KNZ Doors București.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close