Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Velaria - un univers al draperiilor și perdelelor în tendințe

Velaria - un univers al draperiilor și perdelelor în tendințe

Designul interior al unei case spune multe despre persoanele ce locuiesc acolo. Fiecare membru al familiei își pune amprenta personală când pune totul la punct în încăperi, asigurându-se că stilurile lor se completează reciproc.

Velaria - un univers al draperiilor și perdelelor în tendințe
de Georgiana Adam    |    23 Mar 2021   •   16:54

Cel care ia deciziile asupra perdelelor și draperiilor are o misiune importantă, fiindcă acestea fac o diferență enormă, fiind cele care întregesc aspectul unei camere.

Trebuie alese corect, în funcție de tonurile existente, atât ale pereților, cât și a mobilei și decorațiunilor de accent. De aceea, cele de la Velaria vin într-o paletă variată de modele care se pliază pe orice preferință.

Importanța draperiilor și perdelelor în locuință

O draperie calitativă trebuie să îndeplinească două funcții, să se încadreze în designul camerei și să fie de o opacitate ideală, pentru confortul vizual al membrilor familiei. Prea puțini oameni își doresc ca dimineața să fie treziți pe neașteptate de primele raze ale soarelui, fiindcă o odihnă completă, cât are nevoie organismul, este importantă. Draperiile Velaria aduc întunecimea de care ai nevoie atunci când vrei să te odihnești pe deplin. Materialele calitative, cusăturile impecabile și textilele fine, reușesc să compună draperii ideale atât pentru stilul clasic, cât și pentru cei ce au mers pe modernism.

Perdelele sunt și ele importante, fiindcă tu îți alegi exact câtă lumină să pătrundă în cameră. Dacă dispui de o sufragerie mai mică spre exemplu, este ideal să mergi pe nuanțe neutre, calde ale pereților sau chiar albi, pentru a reda iluzia optică de spațiu.

Pe același principiu trebuie să alegi și perdeaua, iar una care nu va obstrucționa prea tare lumina ce pătrunde în interior, va reda un aspect mai aerisit în cameră. Draperiile, în orice caz, le strângi în timpul zilei, însă optează pentru cele de nuanțe ca bejul sau alte tonuri deschise. Pe velaria.ro vei regăsi o colecție variată de draperii dintre care poți alege.

Adu un plus de culoare acolo unde îți permite locuința

Dacă dispui de o compartimentare spațioasă a camerelor și vrei să obții un design mai interesant, poți opta pentru draperii în nuanțe mai închise sau colorate. Mai ales dacă nu ai optat pentru un aspect încărcat, cu prea multă mobilă, o draperie colorata sau cu imprimeuri, precum cel baroc, cu siguranță va atrage atenția tuturor invitaților. Cele din catifea sunt iarăși o opțiune inedită, datorită felului în care se așează și a strălucirii, redând un aspect elegant și rafinat încăperii.

Anul acesta se poartă galbenul, așa că dacă așteptai să faci o schimbare a decorului primăvara aceasta, poți opta pentru niște draperii în această nuanță. Este o culoare ce inspiră pozitivitatea, optimismul și de fiecare dată când îți petreci timpul în camera unde le-ai expus, vei avea o stare generală bună. Dacă îți permite stilul camerei, optează pentru această culoare îndrăzneață, care cu siguranță va avea un efect wow. Poți chiar opta pentru asortarea acestora cu niște perne decorative în aceeași nuanță. Indiferent de cum vrei să îți decorezi locuința, Velaria nu duce lipsă de draperii calitative, perdele și accesorii, pentru că tu să completezi designul acesteia.

Intră în cadrul magazinului online www.velaria.ro să toate descoperi colecțiile.

Contact: 0774066516 sau 07700774148

[email protected].

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close