Antena 3 CNN Economic Un fost "copil-problemă" face acum 15 milioane de euro dintr-un business inedit

Un fost "copil-problemă" face acum 15 milioane de euro dintr-un business inedit

Un vis, dorința de a reuși, multă muncă și perseverență, indiferent de obstacole. Așa arată rețeta succesului pentru Cosmin Răileanu, un fost “copil-problemă” care acum are afaceri de 15 milioane de euro.

Un fost "copil-problemă" face acum 15 milioane de euro dintr-un business inedit
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Bianca Voinea    |    28 Ian 2023   •   10:00

Tânărul antreprenor a construit un model de business unicat, în domeniul materialelor de construcții, care îi permite să le ofere clienților prețuri mai mici cu 20-30% față de ceea ce oferă piața.

Cum a reușit acest lucru? A eliminat intermediarii, astfel că marfa ajunge la client direct din fabrică. Este conștient că și el tot un intermediar este, dar avantajul lui este că nu are costuri, pentru că nu este nevoit să și depoziteze sau să manipuleze materialele.

Cosmin își amintește că afacerea a trecut prin mai multe transformări de-a lungul celor 8 ani de existență, fiind un “organism viu”, după cum chiar el îl descrie, dar toate au fost făcute urmând un business-plan bine pus la punct, din care reiese că în 2027 ar urma să atingă o cifră de afaceri de 100 de milioane de euro.

Momentan a înceiat anul 2022 cu 15 milioane de euro.

Cât a investit inițial, cum a reușit să se transforme dintr-un copil rebel într-un antreprenor responsabil și de success, dar și ce provocări a avut de gestionat tânărul, aflați din interviul realizat de Bianca Voinea la BizSchool.

×
Subiecte în articol: BizSchool Cosmin Răileanu
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close