Antena 3 CNN Economic (P) SKY PRINT anunţă lansarea, campaniei “SKY PRINT şi OMV/PETROM îţi fac plinul la imprimantă şi la maşină!”

(P) SKY PRINT anunţă lansarea, campaniei “SKY PRINT şi OMV/PETROM îţi fac plinul la imprimantă şi la maşină!”

(P) SKY PRINT anunţă lansarea, campaniei “SKY PRINT şi OMV/PETROM îţi fac plinul la imprimantă şi la maşină!”
16 Mar 2015   •   10:29

SkyPrint, liderul national pe piata de consumabile pentru imprimante, anunta demararea unui parteneriat de amploare cu doua mari companii de pe piata romaneasca: OMV/Petrom si eMag. Scopul acestui parteneriat este acela de a rasplati fidelitatea clientilor Skyprint nu doar prin calitatea deosebita a produselor oferite, ci si prin premii atractive si motivante.

Din 01 martie am lansam oficial pe teritoriul Romaniei campania “SKY PRINT şi OMV/PETROM îţi fac plinul la imprimantă şi la maşină!”, o campanie prin care clientii SkyPrint primesc automat (fara tragere la sorti) un bonus considerabil la achizitionarea oricarui cartus laser.

Pentru a beneficia de avantajele acestei campanii, toti cei interesati trebuie sa achizitioneze orice tip de cartus laser SkyPrint de pe site-ul eMag.ro. In interiorul cutiei fiecarui cartus laser SkyPrint se va afla un cupon OMV Petrom, in valoare de 5lei, cu care iti poti cumpara carburant. Daca veti cumpara doua cartuse, atunci vei acumula 10 lei, la trei cartuse 15 lei si tot asa. Cu cat mai multe cartuse SkyPrint achizitionate de pe site-ul eMag, cu atat mai multe cupoane de 5 lei stranse!

Toate cupoanele validate vor fi contabilizate in contul dumneavoastra de pe site-ul Skyprint. De fiecare data cand ati acumulat minim 10 lei (echivalentul a doua cupoane) vi se va emite un voucher ce va remis fizic (nu prin email), la adresa mentionata de dumneavoastra. Cu fiecare voucher astfel obtinut, puteti cumpara combustibil in orice benzinarie OMV/Petrom. Cu alte cuvinte, dintr-o singura achizitie, iti faci plinul si la cartusele de imprimanta, dar si la masina!

Detaliile si regulamentele acestei promotii le puteti consulta in orice moment pe site-ul www.SkyPrint.ro , la adresa http://www.skyprint.ro/omv/regulament.html . Oferta de cartuse SkyPrint participante la promotie poate fi consultata pe site-ul eMag.ro, la adresa http://bit.ly/1b6ZrOP

De asemenea, toti clientii nostri trebuie sa stie ca produsule SkyPrint sustin proiectele si campaniile sociale derulate de Asociatia ELPIS, o asociatie caritabila, non-profit. Amanunte despre acest proiect indraznet gasiti pe siteul  Asociatiei ELPIS.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close