Antena 3 CNN Economic Reduceri Flanco, la o săptămână după Black Friday

Reduceri Flanco, la o săptămână după Black Friday

Reduceri Flanco, la o săptămână după Black Friday
25 Noi 2016   •   10:35
Magazinul online Flanco oferă reduceri foarte avantajoase la numeroase produse în aceste zile, printre care electrocasnice și electronice.
 
”Reduceri pe bandă rulantă” oferă electrocasnice de toate felurile, cât și televizoare și console de gaming sau laptopuri.
 
Pentru a profita de reducerile Flanco.ro, intrați aici.
 
Printre cele mai avantajoase sunt cele la electrocasnice incorporabile. Puteți cumpăra un cuptor electric cu reduceri de peste o treime din preț. Un model bun costă 600 de lei.
 

Reduceri la electrocasnice incorporabile Flanco

 
Mașinile de spălat sunt și ele ”la ofertă” în aceste zile la flanco.ro. Modele Indesit, Whirlpool, Gorenje sau Samsung sunt date cu un discount de până la 40 la sută din preț.
 
Reduceri la mașini de spălat Flanco
 
Dacă sunteți în căutarea unui televizor nou, Flanco vă pune la dispoziție numeroase modele foarte performante, la prețuri excelente.
 
Puteți opta pentru un Samsung cu diagonala de 101 centimetri, la doar 1.800 de lei, redus de la 2.700 de lei, sau pentru o versiune mai economică, precum cele propuse de Phiplips sau LG la modelele de 80 de centimetri, care costă 1.000 de lei.
 
Reduceri televizoare Flanco
 
Magazinul online oferă reduceri și la laptopuri. Atât Asus, cât și Lenovo, sunt alegeri foarte bune. Reducerile pot ajunge și la un sfert din prețul original, la fel ca și pentru modelele HP.
 

Reduceri laptopuri Flanco

 
În prezent, magazinul online flanco.ro reprezintă aproape un sfert din totalul cumpărăturilor făcute de clienții lanțului de retail. 
 
Flanco are 115 magazine în toată România, însă clienții companiei folosesc în paralel și site-ul flanco.ro atunci când își fac cumpărăturile.
 
Flanco a avut vânzări excelente de Black Friday 2016, epuizând în mare parte stocul uriaș de proudse pe care l-a oferit cu ocazia campaniei de reduceri de săptămâna trecută.
 
Iată ce reduceri oferă Flanco la o săptămână după Vinerea Neagră.
 
 

×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close