Antena 3 CNN Economic Welthee, platforma românească pentru investiţii cu bani virtuali

Welthee, platforma românească pentru investiţii cu bani virtuali

Investiţiile în criptomonede iau amploare în rândul oamenilor de afaceri, iar pentru a veni în întâmpinarea acestora, tot mai multe firme caută soluţii pentru a atrage un număr considerabil de clienţi. Este exemplul platformei online Welthee.

Welthee, platforma românească pentru investiţii cu bani virtuali
Sursa foto: welthee.com
de Georgiana Adam    |    27 Iul 2021   •   13:39

Welthee a fost lansată în Elveţia în anul 2020 şi va fi disponibilă, în curând, pentru sistemele de operare Android şi iOS ale telefoanelor mobile.

Platforma Welthee se adresează persoanelor care înţeleg că piaţa crypto reprezintă un nou trend în ceea ce priveşte oportunităţile de investiţie şi care sunt interesate de o nouă libertate financiară.

Doar într-un an, cel mai ambiţios proiect în acest domeniu a înregistrat peste 500 de investitori.

"Suntem unici pe câteva nişe. Suntem unici în investiţii diversificate, avem un risc diversificat. Suntem unici datorită diversificării riscului. Nimeni în lume nu mai are posibilitatea să îşi aleagă riscul. Tokeni vor fi creaţi pe trei blockchain-uri diferite pentru a putea beneficia de opţiunile celor mai mari blockchain-uri din lume", a declarat Alexandru Bolog, sales manager Welthee.

Noutatea cu care vine site-ul este că oferă siguranţă maximă cu minimum de risc.

"Welthee vine cu o soluţie extraordinară şi anume: poate să ofere investitorior un risc variabil, inclusiv zero. Aducem în aceleaşi portofolii de investiţii, investitori care nu vor risc sau investitori care îşi asumă riscul şi pentru cei care nu vor risc. Welthee poate să facă acest lucru fără ca să ia banii de la investitori", a explicat Cristian Voaideş, CEO Welthee.

"Colegii mei, pasionaţi de securitate şi de tot ceea ce implică nou şi a implementa ceva nou, inovativ, au depus toate eforturile în acest sens şi vrem ca să venim în întâmpinarea promisiunii pe care Welthee o face şi anume de a fi un portofel sigur şi care să ofere până la zero risc". a precizat Crinela Pamfilie, product manager Welthee.

Mediul economic actual deschide drumul către o nouă realitate, iar companiile fintech sunt doar primul val.

"Tok Hit este, în primul rând, primul proiect în care Welthee a investit şi este un start-up prin care să revoluţionăm social-network şi este primul social-network descentralizat bazat pe tehnologia NFT şi blockchain, care îşi propune să rezolve multe probleme din sfera de social network şi din sfera de blockchain", a declarat Andrei Ureche, CEO Tok Hit.

"Cred că poate să aducă pe piaţa crypto un lucru revoţionar, acesta însemnând adaptabilitate risc. În momentul de faţă toate platformele care sunt în piaţă nu au o astfel de procedură. Am siguranţa că riscul este zero pentru că proiectul este foarte viabil şi singura lui direcţie este în sus", a precizat unul dintre investitori.

Pentru a crea mai multe fluxuri de venit pasiv pe platforma Welthee, utilizatorii au nevoie de un token utilitar, care este necesar şi pentru a accesa portofoliile cu până la 0% risc.

×
Subiecte în articol: Welthee
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close