Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Motociclistul lovit de Monica Macovei a depus plângere împotriva fostului ministru

Motociclistul lovit de Monica Macovei a depus plângere împotriva fostului ministru

Motociclistul lovit de Monica Macovei a depus plângere penală împotriva fostului ministru. Asta înseamnă că procurorii pot începe audierile martorilor și ale celor implicați în accidentul produs la Limanu, Constanţa.

Motociclistul lovit de Monica Macovei a depus plângere împotriva fostului ministru
Sursa foto: Arhiva Antena 3 CNN
de Cătălina Buzoianu    |    22 Dec 2022   •   16:29

Mai bine de două luni au trecut de la producerea accidentului, însă chiar și așa, victima avea timpul necesar la dispoziție să depună plângere.

90 de zile avea la dispoziție, s-a încadrat și iată, în această dimineață pe adresa Parchetului Curții de Apel Constanța a sosit plângerea împotriva ministrul fostului ministru al Justiției, Monica Macovei, plângere semnată de către fiul victimei din accidentul produs la începutul lunii octombrie.

Asta înseamnă, practic, că, din acest moment, Monica Macovei, dar și victima și ceilalți martori implicați în accident, în mai mică sau mai mare măsură, vor putea fi audiați, astfel încât să se facă lumină în ceea ce privește circumstanțele în care s-a produs acest accident.

Reamintim că victima a susținut foarte clar că Monica Macovei a fost cea care a intrat pe contrasens, în timp ce fostul ministru al Justiției a spus că, dimpotrivă, victima ar fi intrat pe sensul ei de mers.

Monica Macovei se întorcea pe 8 octombrie de la Limanu, iar la un moment dat, la intrarea în localitatea Mangalia, într-o curbă, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens, unde a izbit violent un motociclist care circula regulamentar.

În urma impactului, motociclistul s-a ales cu răni extrem de grave. A fost transportat la Spitalul Județean Constanța, iar ulterior transferat la Spitalul Floreasca din Capitală.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close