Antena 3 CNN Actualitate Înregistrare-șoc cu 'Câine', protejatul lui Nicușor Dan. Ce spunea despre DNA și servicii

Înregistrare-șoc cu 'Câine', protejatul lui Nicușor Dan. Ce spunea despre DNA și servicii

Adrian Ursu a prezentat, vineri, la Exces de putere, o înregistrare-șoc cu afaceristul Mihai Mitrache zis Câine în care acesta se laudă că are informații de la servicii și știe că anumite persoane vor fi arestate de DNA.

Înregistrare-șoc cu 'Câine', protejatul lui Nicușor Dan. Ce spunea despre DNA și servicii
de Gabriel Dano    |    19 Sep 2020   •   00:00

Nu este clar dacă cele susţinute de Mitrache sunt adevărate sau nu.

"Spune că știe ce se va întâmpla la DNA. Sigur, vorbește și de Servicii, dar cred că e mai mult o umflare de mușchi. Dar în legătură cu DNA-ul, pare că are informații din interior și atunci se va autosesiza CSM-ul, DNA însăși în legătură cu această speță?", a spus Adrian Ursu.

Mihai Mitrache ar fi ridicat ilegal în "Orășelul Copiilor" din Capitală un restaurant, demolat în luna mai de Primăria Sectorului 4. Apoi, nu a mai plătit nicio taxă, timp de mai bine de 4 ani, pentru spațiul pe care îl ocupa pe domeniul public. Ca să nu plătească taxele, Mitrache, zis "Câine", ar fi pus la punct o veritabilă suveică imobiliară, în care clădirea restaurantului a fost vândută succesiv între membrii familiei sale.

Cazul a ajuns în atenție publică după ce în presă au apărut înregistrări cu Nicușor Dan care intervenea pentru Mihai Mitrache la Primăria Sectorului 4.

 

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close