Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii George Simion, după scandalul cu vicepreședintele ASF: "Cu siguranță mai are puțin să-și dea demisia"

George Simion, după scandalul cu vicepreședintele ASF: "Cu siguranță mai are puțin să-și dea demisia"

Vicepreședintele ASF Cristian Roșu a fost încolțit astăzi de mai mulți deputați AUR care i-au cerut demisia din funcția pe care o ocupă în cadrul Autorității de Supraveghere Financiară. George Simion spune că nu s-a putut purta discuţia pe un ton normal.

de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Apr 2023   •   20:58

La un moment dat vicepreședintele ASF i-a răspuns lui George Simion că va demisiona la sfârșitul lunii noiembrie, adică atunci când îi expiră mandatul. Răspunsul nu a fost pe placul celor de la AUR, deoarece au insistat cu cererea de demisie considerându-l pe acesta direct responsabil pentru falimentele din domeniul asigurărilor.

Politicienii au fost la un pas de a se lua la bătaie pe holurile instituției.

Membrii grupului AUR au anunțat că vor continua cu acest comportament și la următoarele ședințe ale Comisiei Economice.

Citeşte şi: Scandal în Parlament: Liderul AUR cere demisia conducerii ASF | "Eşti patron de faliment"

George Simion, președinte AUR, a vorbit la Antena 3 CNN despre scandal. "De trei săptămâni nu se întâmplă un lucru care era normal să se întâmple după un al doilea faliment într-un timp scurt. Trebuia să vedem demisia conducerii ASF.

Actuala coaliție nu a schițat niciun gest. A părut că susține actuala conducere, formată din domnul Marcu, din domnul Roșu și din alți domni respectabili, așa că cineva i-a solicitat domnului Roșu public demisia.

Cu siguranță mai are puțin să-și dea demisia și nu va mai aștepta până în luna noiembrie", a declarat George Simion, marţi seară, la Antena 3 CNN.

Vezi și: Șeful ASF, anunț important pentru români: ”Prețul polițelor RCA nu va crește”

"Consider că această instituție nu și-a făcut treaba și cred că e datoria mea ca lider al opoziției să cer demisia acestor domni", a mai spus George Simion.

Potrivit liderului AUR, cineva trebuie să ia apărarea românilor. "Ca de fiecare dată trebuie să fiu sincer cu dumneavoastră. Fiecare acțiune pe care o fac este un exercițiu de imagine pentru că sunt om politic", a mai precizat Simion în dialogul avut cu jurnalistul Răzvan Dumitrescu.

Potrivit lui George Simion, pe un ton normal nu s-a putut discuta cu vicepreședintele ASF.

Vicepreședintele ASF Cristian Roșu nu a dorit să comenteze episodul.

 

×
Subiecte în articol: George Simion Cristian Roşu ASF demisie
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close