Antena 3 CNN Politică Mircea Badea: Eu sper să terminăm cu lamentările după alegeri – noi, poporul minunat, ei, politicienii cei răi

Mircea Badea: Eu sper să terminăm cu lamentările după alegeri – noi, poporul minunat, ei, politicienii cei răi

Mircea Badea: Eu sper să terminăm cu lamentările după alegeri – noi, poporul minunat, ei, politicienii cei răi
28 Oct 2016   •   01:00

Mircea Badea a explicat, în ediția de joi noapte a emisiunii În gura presei, că își dorește ca partidul condus de Nicușor Dan, căruia BEC i-a respins simbolul electoral, să ajungă, totuși, în alegerile parlamentare.

“Hai să vorbim puțin despre Nicușor Dan. Eu îmi doresc ca toată lumea care participă la alegeri să participe la alegeri. Sigur, bariera aceea cu semnăturile a fost inventată ca să nu ai un buletin de vot cât o carte de telefon. (…) Vă dați seama că dacă trei persoane fac un partid, dacă nu exista această barieră, se umplea lumea de mii de partide pe care nu le votau nimeni, deci orice buletin de vot ar fi fost cât o carte de telefon. E adevărat, pragul e cam ridicat.”

“Dar după toată tevatura, USR a reușit să strângă toate semnăturile, din fericire. Zic din fericire pentru că eu sunt pe ideea cu candidatura – să candideze lumea, cu cât mai multă cu atât mai bine, ca poporul să aleagă pe cine dorește, să se aleagă cine trebuie și să se termine lamentările – noi poporul minunat, politicienii cei răi, politicienii cei vechi, etc.”

“E, după ce poporul își va fi spus voința, poate ne mai potolim puțin cu lamentările. Mergem la vot ca să ne alegem niște reprezentanți mai buni. De aceea nu mi s-ar părea foarte bună varianta ca USR să nu aibă candidați în anumite județe. Eu sper să nu existe această posibilitate.”

“Mi se pare că domnul Ciuvică a spus foarte bine – Nicușor Dan și USR să aibă încredere în justiție, nu?”

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close