Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN iThink Detaliul pe care puțini îl știu din viața lui Ionuț Negoiță: ”Sunt un om normal!”

Detaliul pe care puțini îl știu din viața lui Ionuț Negoiță: ”Sunt un om normal!”

Ionuț Negoiță este unul dintre cei mai bogați antreprenori din țara noastră. Cu toate acestea, își petrece zilele ca un om de rând. Mai mult decât atât, fiecare zi și-o începe în șantier.

Detaliul pe care puțini îl știu din viața lui Ionuț Negoiță: ”Sunt un om normal!”
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Laura Dinu    |    Iusti Fudulu    |    12 Apr 2024   •   12:39

Invitat în emisiunea iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN, Ionuț Negoiță a afirmat că este un om absolut normal.

”Ionuț Negoiță este o persoană normală care a încercat să facă diferite lucruri. Pe unele le-a reușit, pe altele mai puțin, dar foarte important în viață este să știi să te reorganizezi, să te repoziționezi, să te reinventezi, și de ce nu, să transformi anumite eșecuri, care vin inevitabil, într-un succes. Important este însă să nu renunți și să încerci să scoți, așa cum se spune în fotbal,”maxim din fază”, spune omul de afaceri. 

Acesta a povestit cum arată o zi obișnuită din punctul lui de vedere. 

”Mă trezesc la ora 6:30, 15 minute de exerciții fizice, mă pregătesc, mănânc, și la 8;00-8:30 plec. O tură de șantier, aproximativ o oră și jumătate, după care merg la birou”, spune el. 

Antreprenorul a subliniat că ”tura de șantier este nelipsită în fiecare dimineață. 

”În fiecare zi, obligatoriu, dimineața dau un tur de șantiere. Nu o fac neapărat că trebuie, o fac pentru că vreau. Mă încarcă, îmi place, și mă regăsesc în toată povestea aceasta”. 

Iar serile sunt dedicate sportului. 

”Aproape în fiecare seară fac câte un sport. Duminică seară fotbal, luni înot, marți sală, miercuri fotbal, joi sală, vineri și sâmbătă fac o pauză de recuperare și după aceea o iau de la capăt. Sportul face parte din viața mea”, adaugă Ionuț Negoiță. 

Puțini știu însă că Ionuț Negoiță este tatăl a patru copii. 

”Weekendurile sunt pentru familie, mai suntem și plecați, dar sunt o serie de activități. Plecăm la munte, la mare, mai avem câte un eveniment, ziua cuiva sau ne întâlnim cu familia extinsă.

Eu am patru copii, două generații, trecuți de 20 de ani, celelalte două fetițe 6 și 10 ani. Cei mari sunt încă pe la școli, la un moment dat i-am trimis pe afară, să vadă cum este, să vadă și altă mentalitate, să învețe să facă studii și în alte limbă, să întâlnească și tot felul de oameni și sper la un moment dat să îi pot implica (în afaceri, n.red.), să își dorească, în primul rând, pentru că eu nu îi oblig, dacă nu vine din dorința interioară, mie mi se pare inutil.

În viață trebuie să faci ce vrei. Să faci ceea ce îți place și să îți placă ceea ce faci. Mi-aș dori treaba asta pentru ei. Dar depinde doar de de ei”, a concluzionat Ionuț Negoiță în exclusivitate în emisiunea iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN.  

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Ionut Negoita
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close