Antena 3 Emisiuni Punctul de întâlnire Mircea Badea, despre Florin Cîțu: ”Președintele Senatului trebuie să fie o persoană serioasă, nu rocker, nu cu Metallica pe piept”

Mircea Badea, despre Florin Cîțu: ”Președintele Senatului trebuie să fie o persoană serioasă, nu rocker, nu cu Metallica pe piept”

de Redacția Antena 3    |    21 Noi 2021   •   23:39
Mircea Badea, despre Florin Cîțu: ”Președintele Senatului trebuie să fie o persoană serioasă, nu rocker, nu cu Metallica pe piept”
Sursa foto: Antena 3

Invitat în emisiunea „Punctul de Întâlnire”, moderată de realizatorul Radu Tudor, Mircea Badea a comentat intenția lui Florin Cîțu de a deveni președintele Senatului.

Mircea Badea consideră că funcția de președinte al Senatului nu i se potrivește lui Florin Cîțu, care până acum și-a creat imaginea unui ”om de acțiune”:

„E mai mult o treabă funcționărească. Florin al nostru mi se pare pe acțiune. Ce e aia președintele Senatului? Președintele Senatului trebuie să fie o persoană serioasă, nu rocker, nu cu Metallica pe piept. Îl susțin oriunde ar fi. Eu am intuit potențialul domnului Cîțu când domnul Cîțu nu era nimic. Era un nene care nu știm de unde apăruse. L-am simțit că e tare. (...) Jucător de golf ar fi următoarea treaptă.”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close