Antena 3 CNN Actualitate Olguța Vasilescu, primul interviu după nuntă: Invitații au plecat la 7 dimineața. Nu mă distrez la nunți, dar la a mea chiar am făcut-o

Olguța Vasilescu, primul interviu după nuntă: Invitații au plecat la 7 dimineața. Nu mă distrez la nunți, dar la a mea chiar am făcut-o

Olguța Vasilescu, primul interviu după nuntă: Invitații au plecat la 7 dimineața. Nu mă distrez la nunți, dar la a mea chiar am făcut-o
31 Mar 2019   •   21:16

Peste 500 de invitați, între care și președintele PSD, Liviu Dragnea au fost, sâmbătă, la petrecerea nunții lui Claudiu Manda cu Lia Olguța Vasilescu. Evenimentul s-a desfășoară într-un cort privat în comuna Ișalnița, județul Dolj.

Petrecerea a început la ora 18:00 şi a fost organizată într-un cort dintr-o localitate aflată la 10 kilometri de Craiova. Sala unde a avut loc evenimentul a fost decorată cu lalele, florile preferate ale fostului ministru al Muncii. Meniul a fost unul specific oltenesc.

Olguța Vasilescu a făcut primele declarații după petrecerea nunții și a declarat în exclusivitate la ”Sinteza Zilei” despre momentele frumoase de la eveniment.

”A fost foarte frumos. S-a plecat la 7 și jumătate dimineața. Și domnul Dragnea s-a simțit bine. A avut și discuții politice cu primarii noștri. Din punctul nostru de vedere credem că a fost o reușită. Am avut 517 invitați. 

Cu privire la declarațiile lui Orban, mi se pare mai mult decât ridicol și penibil ca într-o ședința de partid să vorbești despre nunta unor parlamentari de la alt partid. Nunta religioasă a noastră a fost pe 24 februarie. Noi am discutat cu preoții dacă e vreo problemă dacă facem petrecerea în post, au zis că nu e vorba de așa ceva. A fost un atac politic. Mi s-a părut ridicol și cred că cei de la PNL nu mai aveau subiecte.

Am dormit doar 2 ore de dimineață, apoi ne-am întâlnit la ciorba de potroace cum se zice, abia a plecat și Liviu Dragnea abia acum.

Au fost foarte multe momente frumoase la nunta mea. De obicei nu mă distrez la nuntă, dar la a mea chiar am făcut-o. Și domnul președinte Dragnea a dansat, ne-am temut puțin și azi chiar s-a resimțit. Toți invitații care au solicitat meniu de post, au primit acest lucru, iar în luna de miere nu vom pleca pentru că vine campania electorală”, a declarat Olguța Vasilescu la Antena 3.

×
Subiecte în articol: nunta Sinteza Zilei
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close