Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Voi cu Voicu Tradiții importante de sărbători, cu Andrei Diaconu: "Suntem un popor care întotdeauna s-a ghidat după foarte multe tradiții"

Tradiții importante de sărbători, cu Andrei Diaconu: "Suntem un popor care întotdeauna s-a ghidat după foarte multe tradiții"

Andrei Diaconu, specialist în consultanță spirituală, a explicat tradiţiile importante de sărbători, în cadrul emisiunii Voi cu Voicu de la Antena 3.

Tradiții importante de sărbători, cu Andrei Diaconu: "Suntem un popor care întotdeauna s-a ghidat după foarte multe tradiții"
Sursa foto: Antena 3
de Bianca Bostan    |    11 Dec 2021   •   22:03

''Noi suntem un popor care întotdeauna s-a ghidat după foarte multe tradiții.

În noaptea ajunului de Crăciun, luați un bol cu apă, de preferat să fie apă sfințită, și puneți în el o nucă și un bănuț. Lăsați peste noapte și dimineață vă spălați pe față cu apa din bol, astfel te poți curăța de orice boală pe care o poți lua anul viitor și îți poate asigura belșug foarte mare în casă.

Spre exemplu, se pune foarte mult accent pe vâsc de revelion, dar de fapt este foarte important și de Crăciun. Important este să-l punem pe masă pentru prosperitate și mult noroc.

Busuiocul este foarte important dacă este pus sub masă, pentru că nu va lăsa nicio energie negativă să vă intre în casă. 

Moș Crăciun este mai mult decât un moșneag care aduce cadouri. Moș Crăciun înseamnă speranță și credință'', a spus Andrei Diaconu în cadrul emisiunii Voi cu Voicu, de la Antena 3.

Plasmul 3 ne curăţă de energia negativă din jur

''Psalmii sunt cele mai puternice rugăciuni din această lume.

Psalmii ne-au fost lăsați fiindcă au niște proprietăți miraculoase.

Psalmul 3 ar trebui citit pentru a îndepărta cât mai mult această răutate și ura care ne separă în momentul de față. Citim Psalmul 3 pentru a ne curăța de ceea ce primim ca energie negativă din partea celor din jur. 

Orice Psalm ar trebui citit de trei ori pe zi timp de 40 de zile. 

Psalmul 4 îi ajută pe toți care ajung într-o stare de depresie. 

Având în vedere că va exista o criză de produse, este foarte bine să ne rugăm și pentru belșug, pentru acest lucru este bine să citim Psalmul 30.

Psalmul 50 este pentru sănătate în principal. Este foarte bine citit la nivel colectiv pentru a anihila o boală și lucrurile se pot schimba în bine.

Psalmul 69 este pentru toți care își pierd speranța. 

Psalmul 87 este pentru ca bunul Dumnezeu să ne ocrotească. 

Psalmul 116 ajută foarte mult în ceea ce privește conflictele de familie. 

Psalmul 149 trebuie să facă parte din rutina noastră zilnică, pentru că așa îi aducem recunoștință lui Dumnezeu pentru tot ceea ce avem'', a menționat Andrei Diaconu.

Tradiții de Revelion, cu Andrei Diaconu

''Este foarte important să citim, o singură dată și din inimă, Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos, pentru că ne aduce multă protecție și extrem de multă lumină.

Eu le sugerez tuturor, în ajunul anului nou, să-și facă o listă de dorințe dar și o listă de renunțări. După care vei lua 7 lumânări rotunde pe care le vei pune în formă de cruce pe foaia respectivă și le lași să ardă. 

Pe altă foaie de hârtie scrii lucrurile negative de care vrei să scapi. Această foaie o vei arde într-o oală sau tigaie și o arzi.

De asemenea, tot în ajun, este foarte bine să ne facem un duș. Intri în duș și cu ajutorul Arhanghelului Mihail, îl rogi să sfințească cumva acea apă și să lași în urmă tot ce este negativ'', a precizat Andrei Diaconu, în cadrul emisiunii Voi cu Voicu.

×
Subiecte în articol: Voi cu Voicu Andrei Diaconu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close