Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Voi cu Voicu Astrologul Cristina Demetrescu: ”Planetele pentru Vladimir Putin sunt jos. Pozițiile părinților pe harta lui sunt extrem de critice. Are o karmă distructivă”

Astrologul Cristina Demetrescu: ”Planetele pentru Vladimir Putin sunt jos. Pozițiile părinților pe harta lui sunt extrem de critice. Are o karmă distructivă”

Astrologul Cristina Demetrescu a analizat harta astrală a președintelui rus Vladimir Putin în cadrul emisiunii ”Voi cu Voicu”. Soarele lui Vladimir Putin este aliniat cu două planete grele, Saturn și Neptun, susține Cristina Demetrescu.

Astrologul Cristina Demetrescu: ”Planetele pentru Vladimir Putin sunt jos. Pozițiile părinților pe harta lui sunt extrem de critice. Are o karmă distructivă”
Sursa foto: Antena 3 & Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Mar 2022   •   17:54

„Cum de nu reușește Vladimir Putin să obțină ceea ce își propune? Din punct de vedere astral, planetele pentru Vladimir Putin sunt jos și pe acest lucru mă bazez când spun că el a început războiul care are menirea să-l răstoarne de pe soclu.

Între 29 ianuarie și 30 mai planetele sunt foarte puternic aglomerate pe un colțișor de cerc. Din cauza asta toată atenția noastră este concentrată spre o singură scenă. Nu mai contează nimic, doar ce se întâmplă în Ucraina. Pentru Vladimir Putin planetele sunt în josul hărții, ceea ce înseamnă că această forță magnetică astrală îl dă în jos. Este zodia Balanței, iar balanța este echilibrată atunci când ai grijă de acest echilibru.

Vorbim despre dezechilibre majore și extremism. Este un om puternic prin simplul fapt că Soarele lui este aliniat cu două planete grele, Saturn și Neptun și amplifică capacitățile și puterea. Îi dau o imagine mult amplificată față de ceea ce este el ca om și pregătirea lui. Pozițiile pe harta lui Vladimir Putin, atât a mamei cât și a tatălui, sunt extrem de proaste și extrem de critice.

Asta ne arată un om cu un background destul de dificil, de educație precară. Această Balanță este puternic interesantă de lux, de etichetă. Undeva în interiorul lui se manifestă acest extremism. Vine cu o karmă distructivă. Pe karma lui există o lună neagră, care este un demon, și un Pluto care înseamnă zeul infernului. Vine programat să distrugă.”, a explicat astrologul Cristina Demetrescu.

 

×
Parteneri
Prețurile la schi în România, comparativ cu Bulgaria sau Austria
x close