Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Voi cu Voicu Astrolog Cristina Demetrescu: Cele mai norocoase zodii din 2023

Astrolog Cristina Demetrescu: Cele mai norocoase zodii din 2023

Astrologul Cristina demetrescu a anunţat, în cadrul emisiunii "Voi cu Voicu", care sunt zodiile cărora le va merge din plin în anul care vine.

Astrolog Cristina Demetrescu: Cele mai norocoase zodii din 2023
Sursa foto: Pixabay
de Georgiana Adam    |    20 Dec 2022   •   11:13

2023, un care este puternic influenţat de intrarea lui Saturn în Peşti aduce lecţii de viaţă pentru majoritatea nativilor zodiacali. Dincolo de provocările finalului de ciclu cu care ne confruntăm cu toţii, unii nativi vor avea parte de sprijinul astrelor în mod particular. 

Cele mai bine aspectate zodii din anul care vine sunt Berbecu și Taurul, spune Cristina Demetrescu, argumentând că Jupiter, marele benefic, susţine aceste semne prin prezenţa sa. 

2023 are nişte aşi în mânecă. În primul rând, cele două planete grele, de generaţie, care ne-au marcat în ultimii doi ani, îşi desfac tensiunea şi ne mai liniştim puţin. 

Saturn, care din 2020 stă vizavi de zodia României, îşi încheie tranzitul în jur de 7 martie, odată cu ieşirea din Vărsător. Se dă un fel de restart.

Saturn, planeta profesor, intră în zodia Peştilor, zodie cristică. Vorbim despre o dimensiune cristică a experienţelor din următorii trei ani. Lecțiile cu care vine Saturn în Pești nu sunt dintre cele mai simple, a mai avertizat astrologul. 

×
Subiecte în articol: Cristina Demetrescu Horoscop
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close