Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Voi cu Voicu Războiul lui Vladimir Putin a ajuns la faza atacurilor energetice. Astrologul Cristina Demetrescu, detalii inedite

Războiul lui Vladimir Putin a ajuns la faza atacurilor energetice. Astrologul Cristina Demetrescu, detalii inedite

Cristina Demetrescu a vorbit, în această seară, la emisiunea Voi cu Voicu, despre războiul declanșat de Vladimir Putin în Ucraina. Astrologul a explicat de ce conflictul nu a ajuns nici până acum la sfârșit și ce îl așteptă pe liderul de la Kremlin în perioada care va urma.

Războiul lui Vladimir Putin a ajuns la faza atacurilor energetice. Astrologul Cristina Demetrescu, detalii inedite
30 Iul 2022   •   21:34

"Consider că ceea ce este agitația de peste granița noastră este o agitație la care trebuie să rămânem atenți, dar cumva și detașați mental, pentru că este ceva ce ne-a consumat destul de tare.

Este un război care se va consuma, este un Putin care nu are de la bun început energii benefice, deși se zbate foarte tare să cucerească și să câștige. Nu va câștiga.

Eu n-am spus niciodată că este un om bolnav. Este un om sănătos despre care se vorbește că este un om bolnav, doar așa să creeze mai multă liniște, dar nu de acolo practic îi vine distrugerea.

Vine treptat, adică el pe energii bune oricum nu stă - asta vă spot spune sigur - însă cred că este o cauză de partea râului care se adaugă mai multor cauze, cum este și seceta și tot felul de probleme care apar și care la un moment dat creează o asemenea criză de resurse, da probabil că în același timp ne facem mult mai atenți la soluții noi, soluții de viitor.

Adică, dacă am ajuns în spațiu, în cosmos, cred că și pământul acesta cumva trebuie să evolueze în sensul mai verde al cuvântului, în așa fel încât să rezolvăm ceea ce peste niște ani s-ar putea să facă Pământul insuportabil", a spus Cristina Demetrescu.

Este Vladimir Putin atacat energetic? De către ai lui sau de către adversarii săi externi?

În primul rând karma este în Scorpion și după iulie 2023 intră în Balanță, care este zodia lui Putin, dar este Balanță cu ascendent în Scorpion, ceea ce înseamnă că ambele zodii sunt pe karmă.

Deci toată problema asta cu războiul este o problemă autodistructivă a lui pur și simplu, pe care o susțin în continuare. Adică, războiul nu se închide când ne dorim noi, pentru că se joacă în prelungiri, dar nu se joacă în prelungiri într-o intensificare, adică nu e un război propriu-zis, ci este o lălăială care distruge, dar care nu cucerește propriu-zis.

Lumea se aștepta să se termine în trei zile, iar în momentul în care am venit și am spus 'dom'ne, nu e pe energiile care trebuie, înseamnă că din cauza asta nu se termină și nu se închide acest război. Nu pentru că strategiile nu sunt făcute corect, ci pentru că probabil nu trebuia început așa cum", a explicat Cristina Demetrescu.

Pe larg, în materialul video de mai sus.

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close